Инна Симеонова е сред емблемите на БНТ, но не крие

...
Инна Симеонова е сред емблемите на БНТ, но не крие
Коментари Харесай

Говорителката Инна Симеонова - милионерка

Инна Симеонова е измежду емблемите на Българска национална телевизия, само че не крие огорчението си, че националната телевизия рядко се сеща за нея, разбра HotArena.

За разлика от други тв дейци, режисьори и оператори, които тънат в беднотия, говорителката е блъснала джакпот в персонален проект и води живот на милионерска брачна половинка. Тя е омъжена за предприемача Красимир Кръстев, от който има две към този момент огромни дъщери - Инес и Красина. От края на 90-те някогашната ТВ дикторка не работи на заплата, защото мъжът й й е подсигурил всекидневие на кралица. За да не скучае, той сбъднал една от фантазиите й и вложил голяма сума пари в нейна частна конна база - скъпо наслаждение, което даже мнозина аристократи по света не могат да си разрешат. 

Инна и двете й щерки са запалени по конете. По-малката - Красина, даже е професионален играч и жъне триумфи в целия свят. Когато не се занимава с конната база, Инна пътешества по света като същинска милионерска брачна половинка. Любимата им дестинация с мъжа й е Тайланд, където отсядали в едни от най-луксозните хотели на острова. Въпреки, че преди време претърпели цунами, те не престават да се връщат на същото място. 

Въпреки, че Инна е трансферирала 60-те, тя продължава да наподобява като холивудска звезда. Тя отхвърля да е правила каквито и да било усъвършенствания по лицето и тялото си. В последно време тя е фрапантно вталена, което най-вероятно се дължи на някоя строга диета, написа Ретро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР