Инж.Стойко Кировски, Управител на фирма Джем и Джем“ разказва повече

...
Инж.Стойко Кировски, Управител на фирма Джем и Джем“ разказва повече
Коментари Харесай

Сладкото „Брей!“ носи вкуса на уникалните български плодове

Инж.Стойко Кировски, Управител на компания „ Джем и Джем “ споделя повече за традициите и достоверния усет на продуктите
Едва ли има човек в България, който не поставя сладко или конфитюр на утринната си софра. Домашно приготвените сладка са се трансформирали в един от знаците на българската кулинария, а техният несравним усет е добре прочут в доста страни отвън рамките на България.

Някога нашите баби са приготвяли сладко в домашни условия, а традициите, предадени от тях, през днешния ден намират приложение в актуалното произвеждане на компания „ Джем и Джем “ и носят същинския усет и високото качество на продуктите.

Фирма „ Джем и Джем “ е правилен сътрудник на Kaufland от повече от 6 години и създава целия подбор на сладкото „ Брей! “, който включва 10 типа висококачествени сладка, приготвени единствено от български плодове,  а също по този начин рачел от тиква и шипков мармалад.

 

„ Kaufland са наш основен клиент, а партньорството ни с тях е доста скъпо за нашата компания. Със спечелването на плана „ Брей “ увеличихме още повече нашите продажби и успяхме да покажем на потребителите едни доста висококачествени артикули, които произвеждаме и с които се гордеем. Марката „ Брей! “ е във високия сегмент на произвеждане и тъкмо като сладкото, приготвяно от нашите баби, се създава по рецептури без добавени консерванти, аромати и оцветители, което прави продуктите натурални и здравословни “, споделя Стойко Кировски, притежател на компания „ Джем и Джем “.

А от кое място идват плодовете в сладката „ Брей! “? „ Всички плодове, които използваме, са български. Природата и удобният климат тук, в България, ни дарили с плодове с неповторими вкусови качества “, споделя инж.Стойко Кировски и добавя: „ Ако всеки познавач на високото качество си купи  сладко с марка „ Брей! “, ще остане удивен от прелестния усет, ще усети  естествения мирис, който имат качествените български плодове и не на най-важното – ще поддържа българската стопанска система, тъй като тя в действителност има потребност от поддръжка “.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР