Инж. Михайлов, кои Ваши инвестиции през 2019 г. смятате, че

...
Инж. Михайлов, кои Ваши инвестиции през 2019 г. смятате, че
Коментари Харесай

Инж. Михайлов, директор на Топлофикация Враца: Чрез оползотворяването на биомаса в нашето производство, предоставяме чиста енергия на крайните потребители

Инж. Михайлов, кои Ваши вложения през 2019 година смятате, че способстваха за екологичното и икономическо развиването на Топлофикация Враца и за града?

Внедряването на биомасата в нашето произвеждане. Тя е екологично горива и се образува от останки от растителни култури. Тя е органична суровина, налична в огромни количества и при оползотворяването й не се отделят нездравословни излъчвания във въздуха. Биомасата е значим естествен запас за приемане на сила. Също по този начин се причислява към възобновимите енергийни запаси, тъй като като естествен артикул предстои на непрестанно естествено възобновяване.

Много прилагана е в европейските страни, тъй като не замърсява околната среда и за това се смята за източник на „ зелена сила “. Използването на биомасата като гориво за произвеждане на топлинна сила от дълго време е процедура в европейските развити страни. Вече и при нас.

С този план ние ще подобрим качеството на въздуха в града и ще успеем да задържим цената на топлинната сила.

За нас като Дружество биогоривата ще ни оказват помощ да бъдем по енергийно самостоятелни от покачването на цените на природния газ.

Какви други новости и усъвършенствания направихте в работата на Предприятието?

Направихме главен ремонт на мотора за комбинирано произвеждане в ОЦ „ Младост “. Обърнали сме внимание на абонатните станции да са в изрядно положение.

Ние работим с тежки и комплицирани уреди и за това се постанова непрекъснато да вършим усъвършенствания по тях, с цел да повишим успеваемостта им. Грижим се да осигуряваме качествено отопление и топла вода на клиентите си. Нашата задача е да сме гъвкави и бързи в работата си, с цел да отговаряме на изменящите се условия в бранша.

Подобри ли се разговорът с клиентите Ви?

Смятам, че да. За нас е значимо да поддържае положителната противоположна връзка с нашите клиенти. По този метод ние ще знаем дали сме поели вярната посока в активността ни и къде би трябвало да работим повече. През 2019 година стартирахме обединен народен телефонен номер 0700 89 032, с цел да сме потребни на нашите клиенти. На него те могат да получават професионални отговори на техните запитвания и решения на проблеми, свързани с отоплението. При зародила повреда, на този номер автоматизирано им се дава информация къде има краткотрайно спиране на топлоподаването и по кое време се чака да бъде отхвърлен казусът, както и за планови поправки.

Правим всичко това, с цел да сме покрай клиентите ни и те да знаят, че ние работим, с цел да им предоставим високо качество, за което те са си платили.

Доколко значима е ролята на екипа в ежедневната Ви работа?

Целият екип на сдружението се състои от хора, които си обичат работата и са доста положителни експерти в това, което вършат. Именно с помощта на професионализма съумяваме да си вършим работата. Нашите клиенти могат да разчитат на него и да знаят, че всеки един наш чиновник ще застане до тях с навременна реакция и намираме на решение на даден проблем.

Отчитате ли 2019 година като сполучлива за „ Топлофикация Враца “ ЕАД?

2019 година беше година, изпълнена с значително компликации за нас като сдружение, само че считам, че свършихме много работа и направихме огромни механически усъвършенствания по оборудванията ни. Най-важното инвестирахме за по-чиста сила, която получава крайният консуматор.

Какво Ви следва през 2020 година?

Продължаваме работа по замяна на сектори по топлопреносната мрежа и внедряване на различни горива, с цел да се усъвършенства животът на хората в града. Стремим се да убедим от ден на ден поданици на града в преимуществата на целтраното отопление, което несъмнено е на ниска цена, налично и несъмнено.

Какво желаете да пожелаете в навечерието на коледните празници?

Пожелавам на всички радостно посрещане на коледните и новогодишни празници!

Желая доста здраве, шанс, персонални и професионални триумфи през 2020 година!

Благодаря Ви, инж. Михайлов! Весели празници и нас Вас!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР