Инициативен комитет номинира президента на ПФК Лудогорец Александър Александров за

...
Инициативен комитет номинира президента на ПФК Лудогорец Александър Александров за
Коментари Харесай

Президентът на Лудогорец предложен за почетен гражданин на Разград

Инициативен комитет номинира президента на ПФК Лудогорец Александър Александров за почитане със званието " Почетен жител на Разград ". Днес ръководителят на комитета Здравко Душков публично връчи на кмета на общината Денчо Бояджиев предлагането, което ще бъде импортирано за разглеждане на съвещание на Общинския съвет.
 От Лудогорец: Възможно най-тежкия чоп ни изтеглиха
От Лудогорец: Възможно най-тежкия чоп ни изтеглиха

" Щеше да е по-добре да играем в Разград "

Александров е роден през 1973 година в Разград, приключил е Висшето военноморското учебно заведение и Техническия университет във Варна, работи на управителни позиции в БМФ и сходни компании, се показва в предлагането. Изтъкнати са заслугите на Александър Александров за развиването на футбола в Разград и страната. Номинираният е някогашен футболист в юношеските обединения на Лудогорец, а през 2009 година става ръководител на публични начала на клуба и триумфите не закъсняват - тимът влиза в " Б " група, след което Александров притегля за идеята Лудогорец братята Кирил и Георги Домусчиеви, които му се доверяват и той става президент на клуба. Клубът към този момент години наред е горделивост за хиляди почитатели в Лудогорието и в България - 8 пъти първенец на страната, с триумфи в Шампионска лига и Лига Европа, съвременен стадион, който продължава да се обновява, най-хубавата подготвителна база в България и най-силната Детско-юношеска академия у нас, акцентират основателите.
 Лудогорец притегля двама нови
Лудогорец притегля двама нови

Те би трябвало да стартират подготовка с тима

В инициативния комитет влизат Стоян Димитров, Гюнай Хюсмен, Милена Орешкова, Ангел Петричев, доктор Красимир Петров, Митко Ханчев, Джипо Джипов, Огнян Обрешков, Светослав Дяков, доктор Маломир Власов, Иван Костадинов, доктор Стоил Аврамов, Николай Добрев, Елка Неделчева, Валери Бойчев, доктор Левент Апти, Ремзи Реджеб, Калоян Монев и Мирослав Грънчаров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР