Инициативен комитет „Непослушните” издигна за независим кандидат за изборите за

...
Инициативен комитет „Непослушните” издигна за независим кандидат за изборите за
Коментари Харесай

Непослушните издигнаха Иванчева за евродепутат

Инициативен комитет „ Непослушните” издигна за самостоятелен претендент за изборите за европейски парламент Десислава Петрова Иванчева.

С решение №104 от 9.04.2019 година краткотрайно отстраненият кмет на столичния регион „ Младост” бе публично записана от ЦИК за претендент. Това оповестиха от пресцентъра на придвижване "Зелен Младост ".

Ето и цялото им изказване:

Инициативен комитет „ Непослушните” издигна за самостоятелен претендент за изборите за европейски парламент Десислава Петрова Иванчева. С решение №104 от 9.04.2019 година краткотрайно отстраненият кмет на столичния регион „ Младост” бе публично записана от ЦИК за претендент.

Иванчева безспорно е най-подходящият претендент за самостоятелен представител на България в Европейския парламент. С досегашната си работа тя потвърди, че е индивидът, който макар мръсните номера на мафията отстоява правата на жителите. Разобличава измамите. И побеждава!

В идващите няколко дни „ Непослушните” имаме потребност от поддръжката на още 2500 непослушни българи. Такива, които макар усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои плебеи, към момента не са се отказали, че ще реализираме гражданското общество. Нуждаем се от 2500 подписа, с цел да издигнем публично Десислава Иванчева за самостоятелен претендент. Нуждаем се и от съидейници, които да ни оказват помощ в акцията. Нуждаем се от Вас свободни българи.

П.П. До #КОЙ Активизирай кафявите си медии и ченгеджийски способи в този момент. Непослушните жители идват!

Инициативен комитет „ Непослушните”

Движение „ Зелен Младост”

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР