Инициативата на Областния център Враца е национална и предвижда организация

...
Инициативата на Областния център Враца е национална и предвижда организация
Коментари Харесай

Областен информационен център – Враца организира кулинарно състезание на 29 май

Инициативата на Областния център Враца е национална и планува организация на кулинарнокулинарно съревнование на 29.05.2023 година от 10:00 ч. в ПГТР гр. Враца.

Три тима, образувани от възпитаници на: Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство – Враца, ПГ „ Алеко Константинов “ – Мездра и СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – Криводол, ще се надпреварват със своите умения в областта на кулинарията.

Успоредно със съзтезанието ще бъдат демонстрирани необятен набор от умения и от други сфери на образованието.

Цв.Иванова, шеф на ОИЦ -Враца описа, че рецептите за него са направени от Цветомира Стоянова, която взе присъединяване в последния сезон на Hell`s Kitchen, а в журито, което ще дефинира спечелилия, ще вземат участие известни шеф-готвачи, приключили врачанската професионална гимназия.

Докато трае надпреварата, в образователното заведение ще се състои и полемика с представители на Областната координационна група за учене през целия живот.

Събитието е част от Национална самодейност на мрежата от ОИЦ в България, има за цел да бъде маркирана Европейската година на уменията 2023 година посредством разпространение измежду необятната общност опциите за обучение, образование и придобиването на умения посредством европейски средства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР