Инициативата на Китай „Един пояс, един път“ е в помощ

...
Инициативата на Китай „Един пояс, един път“ е в помощ
Коментари Харесай

Ангелкова търси инвестиции за маршрута По Западния път на коприната“

Инициативата на Китай „ Един пояс, веднъж “ е в помощ на осъществяването на проекта за стабилно развиване на туризма до 2030 година. България поддържа това начинание, като образец за това е 2-рият интернационален семинар „ По Западния път на коприната “, на който страната ни беше хазаин през месец юни тази година. Той се провежда от Световната организация по туризъм и Министерството на туризма, с поддръжката на Европейската комисия. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова по време на панела „ Изграждане на партньорства - усилване на съдействието в региона на туризма в границите на самодейността „ Един пояс, веднъж “, който се организира в границите на 22-та Генерална асамблея на Световната организация по туризъм.

Целта на самодейността е както да улеснява пътуванията, по този начин и да основава дълготрайни механизми за продан на информация. Тя предизвиква изработването на взаимни маркетингови тактики и укрепването на туристическото обучение. Освен това работи и за установяване на взаимни тактики за ръководство на риска.

„ Ние имаме вяра, че самодейността „ Един пояс, веднъж “ може да води до ново измерение на съдействието сред България и Китай “, разяснява министър Ангелкова.

Тя уточни, че посредством нея всички компликации и провокации могат да се трансфорат в действителни благоприятни условия за развиване. Включването в туристически направления, като „ По Западния път на коприната “, дава опция както за развиване на взаимоотношения сред страните, само че и също по този начин за вложения, сподели още министърът.

Според нея тези неща са значими за туризма, тъй като по този метод хората да натрупат още усещания за дадена страна. Тя уточни още, че това разрешава да се вършат и разнообразни рекламни акции.

„ Друго значимо е, че включването на страни в даде маршрут, уголемява и туристическите им пазара една по отношение на друга “, добави още министър Ангелкова.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР