Информацията за уличени руски шпиони предизвика разнопосочни реакции в парламента.Според

...
Информацията за уличени руски шпиони предизвика разнопосочни реакции в парламента.Според
Коментари Харесай

Част от депутатите се усъмниха в актуалността на шпионския скандал

Информацията за уличени съветски шпиони провокира разнопосочни реакции в Народното събрание.

Според зам.-председателя на Народното събрание и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Атанас Атанасов от " Демократична България “ прокуратурата е показала остарели случаи.

" След дъжд качулка. Това са проблеми отпреди няколко години. Сега се употребява обстановката, в която господин Гешев да се опита да лустроса по някакъв метод имиджа на профилираната прокуратура, тъй като знае, че следва тяхното закриване. Заради това е всичко. Погледнете деликатно и ще видите, че въпросите са отпреди години ", сподели Атанас Атанасов.

На противоположна позиция са Движение за права и свободи. Зам.-председателят на парламентарната група на придвижването Хамид Хамид:

" Искам да ви насоча вниманието върху работата на профилираната прокуратура и на прокуратурата в България, че в Министерски съвет са взети решения тази прокуратура, която си прави работата и разкрива съветските шпиони, да бъде закрита – този въпрос към вносителите на тези решения. Някой се тормози да не им разкрият шпионите най-вероятно ".

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски отхвърли коментар.

" Няма по какъв начин да разясня, нямам информация ".

Мненията събра Националното радио.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР