Информатор на HotArena засече Димова в компанията на възрастен баровец

...
Информатор на HotArena засече Димова в компанията на възрастен баровец
Коментари Харесай

Бивша на Слави Трифонов си хвана беловлас паралия

Информатор на HotArena засече Димова в компанията на възрастен баровец в столично заведение. Компания на масата им правел и някогашната футболна легенда Чавдар Цветков.

В края на месец януари тази година Галка бе забелязана да вози дупе в алено „ Порше “. Е, надали за някого ще бъде изненада, че то е подарък точно от индивида от фотото.

Миналата година през септември Димова се появи за пръв път от доста време на светско събитие. Причината за криенето й от светските прожектори бе разводът й с Жоро Москвата – някогашен началник на волейболния ЦСКА.

Една от най-скандалните прояви на Галена е карцерът й в първите месеци на 2013 година. На 18 април е била показно задържана в дома си от спецченгета. Преди да се пристъпи към задържането й, тя е разследвана от антимафиотите цели 8 месеца. А повода – получена оперативна информация, че се занимава със сводничество, а самата тя също проституира и даже взимала 1200 лв. на час. Като доказателства има и СРС-та, които потвърждават това, само че макар тях Галена не се задържа дълго в ареста.

Около името на хубавицата не за първи път избухват кавги. Преди години тя беше спрягана за държанка на шефа на футболния съюз Боби Михайлов, на олигарха Младен Мутафчийски и на шоумена Слави Трифонов. Снимки вижте ТУК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР