Инфлуенсърството е допълнителен, а понякога и основен източник на приходи

...
Инфлуенсърството е допълнителен, а понякога и основен източник на приходи
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу не издържа на подигравките: Вън! Килограмите ми не са ваша работа

Инфлуенсърството е спомагателен, а от време на време и главен източник на доходи за доста българи със звезден статут. Затова и доста от тях в никакъв случай не биха си разрешили да трият почитатели в обществените мрежи, даже и да са засипвани от хейт и обидни мнения.
Не по този начин стоят нещата със Силвена Роу. Кулинарната звезда се появи с тъкмо противоположното обръщение.
Ако не ме харесвате, не ме следвайте! Буквално това сподели кулинарната звезда в следващото си видео от Дубай. Тя изясни, че 99% от почитателите и приятелите й в обществените мрежи приема за свои съдружници. Тези, които не са такива, могат спрат връзките си с нея във виртуалното пространство, съобщи началник Роу.
„ Ти си това, което мислиш, ти си това, което ядеш и ти си този, с който се обграждаш ”, изясни философията си кулинарната майсторка. Тя също така е катеторична, че хейтът, с който я обсипват някои „ почитатели “ не й влияе нито на умишлено, нито на подсъзнателно равнище.
„ Само този от горната страна, ВсевишНИЯТ, може да влезе в моето подсъзнание! ”, съобщи началник Силвена Poy.
Новата вълна хейт против нея пристигна след предходна нейна обява от фитнеса. Макар посланието на началник Роу да е както постоянно позитивно и доброжелателно, много хора не са одобрили типа й, предава vihrogon.
„ Дали би трябвало да смъква едно-две кила не е ваша работа ”, това разяснява топ готвачката. Шеф Роу е безапелационна, че се усеща добре в тялото си, както и ев естетика с живота си в Дубай, който не престава да хвали с огромни суперлативи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР