Инфлуенсърството бързо се превърна в една от най-желаните професии, а

...
Инфлуенсърството бързо се превърна в една от най-желаните професии, а
Коментари Харесай

Новите бранд посланици

Инфлуенсърството бързо се трансформира в една от най-желаните специалности, а с развиването ѝ се появи и диверсификация на инфлуенсърите съгласно броя на техните почитатели. Но, да се вгледаме по-подробно в най-малката група – тази на наноинфлуенсърите, в която попадат последваните от сред 1000 и 5000 души. Брандовете към момента не са разкрили нейния капацитет и преимуществата, които имат, тъй като към момента се счита, че огромният брой почитатели е аршин за фактически въздействие върху доста хора. Това обаче се трансформира.

Защо би трябвало да си партнирате с тях?

Автентични са

Наноинфлуенсърите са „ естествени “ хора, които не употребяват Instagram сметките си като главен източник на доходи. Те са доста по-свързани с аудиториите си и доста по-релевантни. Повечето от тях се ангажират непосредствено с почитателите си, като разясняват и дават отговор на мнения, промотират марки, в които в действителност имат вяра, и споделят в детайли преживяванията си, свързани с продуктите, които промотират. Към тях има и по-голямо доверие, а техните почитатели нормално ги считат за другари, вместо за недосегаеми персони. В съпоставяне с останалите групи те ценят повече хората, с които си взаимодействат.

Имат характерна ниша

Повечето наноинфлуенсъри основават наличие в профилирано направление, таргетирано към аудиторията им. Това дава на марките опция да се покажат пред характерна, добре дефинирана група хора, които биха показали интерес към продукта или услугата им и биха подхванали идната крачка, а точно покупката.

По-висок % ангажираност

Доклад на платформата HypeAuditor демонстрира, че междинният % ангажираност на наноинфлуенсърите е най-голям по отношение на този на която и да било друга група инфлуенсъри. Те споделят доста по-често и доста по-бързо с хората, които ги следват, и наличието им се преглежда повече.
1_zzi4ga6nw_for7se-pcxw_medium.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР