Инфлуенсърката Антоанет Пепе е вече в напреднала бременност. Многодетната майка

...
Инфлуенсърката Антоанет Пепе е вече в напреднала бременност. Многодетната майка
Коментари Харесай

Иде Иво Карамански 3!

Инфлуенсърката Антоанет Пепе е към този момент в напреднала бременност. Многодетната майка чака четвъртата си рожба, която е плод на любовта й с Иво Карамански-син. Той е трети баща на децата от предходните й връзки – София, Сиена и Матиас.

Вeстник „ Уикенд “ оповестява, че Пепе е в 5-ия месец от своята бременност и чака момче, което би трябвало да се роди в края на юли или началото на август. Най-вероятно бебето ще носи името Иво Карамански, както се споделя баща му и починалият му дядо – Кръстника на българската мафия.

Антоанета Пепелджийска, както са същинските имена на хубавицата, настойчиво крие радостната новина, тъй като се тормози от упреците на хората, доста от които ще я подлагат на критика, че чака четвърто дете от трети мъж, а е едвам трансферирала 30-те.

По всичко наподобява, че Ети, както я назовават приятелите, ще надмине най-плодовития ни футболист – Благой Георгиев – Джизъса, който досега има 4 деца от 3 дами, само че той е с 10 години по-голям от Пепе. Инфлуенсърката не крие, че доста се визира от рецензията и мнението на близките, когато то не е ласкаво. Тя години наред не е можела да спи поради най-популярния измежду майките интернет конгрес „ БГ Мама “, където постоянно се дискутирали децата и мъжете на Антоанет.

Особено я засегнал жлъчен коментар, който гласял: „ Тази ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от разнообразни котараци! ”. Преди 2 години тя написа книга, където признава, че с всичките си мъже забременява стремително – още в първите 3 месеца от връзките си. В случая с Иво Карамански изчака повече от година. Двамата се загаджиха през лятото на 2022 година Карамански-син бързо е изискал дете от кака си Пепе, само че тя решила този път да отсрочи зачеването с няколко месеца, издават от обкръжението на влюбените гълъбчета.Свекървата Нели Атанасова и свекърът Александър Сано са приели с необятни прегръдки новата снаха, която има 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво.

Наследникът, който носи името на татко си, е бясно влюбен в шармантната дама, издават близки до тях. Припомняме, че Карамански е доведен наследник на артиста Александър Сано, който го обича и се грижи за него като за лично дете, а преди години даже го осинови. Нели също приемала снахата и се грижела за трите й деца като за свои лични. Те не я назовават „ бабо ”, тъй като е прекомерно млада и хубава, че да й споделят по този начин. Нели умерено може да мине за майка на малчуганите – макар че тази година ще чукне 50 лазарника, наподобява в действителност феноменално.

Преди към 4 години Антоанет снима раждането на сина си Матиас и го качи в персоналния си канал в ютюб. Тогава тя и тогавашната й половинка – Филяка от „ Типично ”, станаха същинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра хиляди гледания, а мненията бяха както позитивни, по този начин и негативни поради сензитивното наличие.

Част от почитателите на Пепе са обезпокоени по какъв начин ще изхранва четири гърла, като Иво Крамански няма изключително огромни приходи като диджей, а наследството от татко му мафиот по този начин и не стигна до него. Актуалната двойка дружно с трите деца, двете им огромни кучета и заекът им живеят в дребен тристаен апартамент в столичния квартал „ Красна поляна ”, където им е много тясно, а след появяването на новия член на фамилията ще бъде още по-пренаселено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР