Инфлуенсърка се оплака, че временно е изгубила зрението си и

...
Инфлуенсърка се оплака, че временно е изгубила зрението си и
Коментари Харесай

Инфлуенсърка увреди кожата си заради TikTok

Инфлуенсърка се оплака, че краткотрайно е изгубила зрението си и е увредила съществено кожата на лицето си, откакто решила да повтори известен TikTok тренд, с който се вършат краткотрайни лунички, написа каналът " OMG Facts " във vbox7. Тили Уайтфийлд показа в Instagram, че сега ѝ се постанова да носи съвсем непрекъснато специфична синя маска, тъй като има белези по лицето си, откакто пробвала в домашни условия да повтори въпросния тренд за лунички.

" Направи си самичък " процедурата оставило лицето на Тили неразпознаваемо, а възприятието е доста мъчително. Резултатът е в действителност поразителен, а Тили е споделила фотоси в мрежата, на които се виждат ясно тежките провали от процедурата, която другояче цели разкрасяване, само че се е случило тъкмо противоположното.

Момичето поучава всички свои почитатели да не вършат сходни процедури сами у дома, тъй като са рискови и може да имат трайни последици. Тили е попаднала в болница с краткотрайна загуба на зрението, съществено отичане и зачервяване.

Пред " Ню Йорк Таймс " Тили описа, че въпросната процедура в TikTok включва мастило и игли, с цел да се пресъздадат лунички, които би трябвало да имат продължителност до шест месеца. Не е било конкретизирано обаче какво тъкмо мастило би трябвало да се употребява, а Тили купила онлайн кафяво мастило за татуировки. Не знаем какъв брой е коствало мастилото за татуси, само че до този миг Уайтфийлд е дала общо 12 хиляди $ за лекари и лекарства, с цел да може да се усъвършенства кожата ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР