Инфлацията стопи Пеевски. Всъщност инфлацията ви стопи доходите, но вие

...
Инфлацията стопи Пеевски. Всъщност инфлацията ви стопи доходите, но вие
Коментари Харесай

Журналистът Ивелин Николов: Инфлацията ви стопи доходите, но вие си гледайте как се стопи Пеевски. Препоръчано от ДАНС на Румен Радев

Инфлацията стопи Пеевски. Всъщност инфлацията ви стопи приходите, само че вие си гледайте Пеевски. Препоръчано от ДАНС на Румен Радев.

Така разяснява журналистът Ивелин Николов опитите на служебния кабинет на президента да разсейват публичното внимание с нови напъни за сатанизиране на някогашни политици, с цел да не вижда народът по какъв начин се провалят актуалните в лицето на Радев и кохортата му.
" Идва зима, а цените не престават да порастват с съвсем същите темпове като тези на Иво Мирчев. Той пораства политически, несъмнено. Да не съм чул думата " Шиши ".
Та идва зимата, площадите ще се изпълнят, а силата на медиите ще се " изпразни ". " Пълната " агитация значи празен ледник. Предполагам, че това мощно тормози новия мощен Радев и кръга " Капитал ". Или не? ", пита риторично Николов и разгласява и занимателен колаж с отслабналия от няколко години Пеевски и Мирчев от ДеБъ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР