Индустрията с филмите за възрастни има почитатели в целия свят

...
Индустрията с филмите за възрастни има почитатели в целия свят
Коментари Харесай

Факти за порно индустрията, които не знаем

Индустрията с филмите за възрастни има фенове в целия свят и порно филми се гледат във всеки част на денонощието в разнообразни елементи на планетата. Независимо къде живеят и каква е средата им, възрастните имат любовна връзка с порно промишлеността.

Когато видеокасетите разрешиха всички да могат да гледат филми за възрастни в дома си, промишлеността процъфтя. Сега, с помощта на интернет, е отвън надзор.

Тя е в Топ 10 на най-търсените тематики в интернет, а съгласно Business Insider има над 26 милиона порно уеб страницата с 40 милиона постоянни консуматори единствено в Съединени американски щати. И въпреки всичко има изненадващи обстоятелството за промишлеността, които може би не знаете. Вижте ги:

Милиарди долари за секс

Сексиндустрията прави по 12 милиарда $ годишно единствено в Съединени американски щати и над 57 милиарда $ по света.

В Съединени американски щати за платено лъчение на секс канали по кабелна и спътник, в хотели, за телефонен секс, секс играчки и списания за възрастни се харчат не по-малко от 10 милиарда годишно.

Проучване, извършено в някои от най-скъпите хотели в света, демонстрира, че 70% от приходите за обслужване на стаите идват от поръчването на филми за възрастни.

 Заплащането на порно звездите

Според Business Insider няколко порно актриси, които са на върха на промишлеността, получават чекове с над 350 000 $ годишно, до момента в който най-хубавите артисти мъже получават по над 100 000 $ годишно. Известните дами се снимат по 10 пъти месечно в разнообразни подиуми.

80 на 100 от актрисите образуват годишните си приходи от филми, а останалите 20% са от екзотични танци, продажба на секс играчки или абонаменти за персоналните им уеб сайтове. Мъжете получават по 500-600 $ за секс. Мъжете, които вземат участие в хомосексуални подиуми, печелят по три пъти повече.
 секс Thinkstock/Getty Images
Жените и порното

Много дами гледат филми за възрастни, макар че множеството настояват, че ги ненавиждат. Според проучванията на публиката, провеждани от Nielsen, 1 на всеки 3-ма консуматори на порно уеб сайтове, са дами. Над 13 милиона дами гледат порно онлайн месечно. Въпреки тези данни за дамите е доста по-трудно да признаят, че гледат порно, по тази причина съгласно изследване на Pew единствено 8% от дамите признават, че гледат порно. Любопитен факт е, че измежду дамите видеата с колективен секс са по-популярни, в сравнение с измежду мъжете.

 Кога се гледа най-вече порно

Според данните хората най-често влизат в порно уеб сайтове след почивка със семейство и другари за дълъг интервал. Те нормално посещават уеб страниците за възрастни едвам след края на почивката. Има и един ден, на който хората не гледат филми за възрастни - 1 януари. Причината съгласно анализаторите най-вероятно е мощният махмурлук след новогодишния запой.

В Съединени американски щати в щатите с по-консервативно законодателство във връзка с сексуалността, ползата към порното е по-висок.
 секс Thinkstock/Getty Images
Как въздейства порното на мъжете

Учените се сблъскват със съществено усложнение, пробвайки се да открият по какъв начин гледането на порно въздейства върху връзката. Една от аргументите е, че те не могат да реализират единомислещо умозаключение, тъй като е съвсем невероятно да открият зрял мъж, който не гледа порно. Университетът в Монреал се опита да откри мъж, който в никакъв случай не е гледал филм за възрастни, само че не съумя. Затова учените са поискали от група студенти в университета от мъжки пол по кое време за първи път са почнали да гледат порно. Средната възраст е 10 години.

 Частите от тялото, на които обръщаме внимание

Изследване, извършено измежду хетеросексуални мъже и дами демонстрира, че вниманието им се насочва най-вече към очите и устните и те имат предимство над гърдите като част от тялото, върху която мъжете се концентрират. Причината е, че желаят да преценяват до каква степен е възбудена дамата. Колкото по-възбудена наподобява, толкоз повече мъжкият фен е задоволен. Жените в проучването са разграничени в две категории: такива, които взимат противозачатъчни и такива, които не употребяват противозачатъчни. Хапчетата поддържат равнището на хормони в тялото на дамата релативно непрекъснато. Затова дамите, които не пият хапчета, са били по-фокусирани върху мъжките тела и интимни елементи от тези, които пият противозачатъчни.
 секс Thinkstock/Getty Images
Порното и закона

През 1988 година делото „ Народът против Фрийман " стартира с това, че продуцирането на филми за възрастни е предпазено от Първата корекция като независимост на речта, стига да не наранява други. Затова и производството на хардкор филми е легализирано в Калифорния. Но Харолд Фрийман беше упрекнат в склоняване към проституция и с това прокуратурата опита да спре порно промишлеността. След делото обаче се оказа, че закона в Съединени американски щати пази порно промишлеността, стига участниците да се снимат непринудено.

Порното и феминистките

Според феминистките , порно промишлеността е израз на мъжката просвета, в която дамите са експлоатирани и виждани единствено като полови обекти. Повечето същински феминистки виждат промишлеността като принуждение над дамите. Феминистите се придържат към визията, че филмите за възрастни способстват за сексизма и настояват, че с това дамите се постановат като облик за полова приложимост от страна на мъжете. Има и една група феминистки, която има вяра, че промишлеността е израз на правото на дамите да демонстрират своята половост и власт. Но изцяло феминизмът е против порно промишлеността.

По-добре дружно

Проучване, извършено през 2011 година, демонстрира, че двойките , които гледат порно дружно, са по отдадени един на различен и по-задоволени полово, в сравнение с двойките, които гледат порно независимо. Изследването въпреки всичко обръща внимание, че резултатът зависи от количеството филми за възрастни, което респондентите са изгледали и дали сътрудниците гледат порно по-често настрана, в сравнение с дружно. За дамите гледането на порно води до насърчаване на ревнивост и тревога, както и по-слаб интерес към колегата, до момента в който при мъжете се случва тъкмо противоположното - те гледат на честите си срещи с филмите за възрастни като на нещо положително, което може да добави щипка неспокойствие в леглото.

 Близо 2.5 милиона имейла дневно имат полово наличие

8% от всички имейли са със полово съдържане. Хората освен разпращат мейли и гледат онлайн наличие, само че и 2 от 3-ма чиновници в областта на човешките запаси са откривали порно материали в компютрите на чиновниците си.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР