Индийски шофьор беше арестуван, защото мастурбирал пред непозната в квартал

...
Индийски шофьор беше арестуван, защото мастурбирал пред непозната в квартал
Коментари Харесай

Арестуваха шофьор заради неприлични действия пред непозната

Индийски водач беше задържан, тъй като мастурбирал пред непозната в квартал в Ню Делхи, заяви The Local, базирайки се на информация на индийската полиция.

Силите за сигурност разкриха, че 32-годишният Тарун Кумар е бил арестуван след подаден сигнал на немска гражданка, която разхождала кучето си в парка.

Тя забелязала мъжа, че е с разкопчани панталони и прави неприлични дейности в автомобила си. 33-годишната германка, която следва докторантура в локален университет, направила фотография и потърсила помощ от полицията.

По случая се води следствие. Полицията разкри, че малко преди да бъде видян в колата, водачът оставил брачната половинка на шефа си в локален търговски комплекс.

Индия продължава да бъде подложена на критика поради половите насилия над дами. Всеки ден в страната са регистрирани приблизително по 100 случай на изнасилвания. Критиките са поради липса на съответни дейности от страна на силите за сигурност.

В страната от 2013 година има закони, които плануват тежки санкции на насилниците, само че огромна част от тях не биват задържани. Преди седмица 22-годишна жена качи видео в обществените мрежи, на което мъж мастурбира пред нея и няколко други дами във трен, пътуващ от Мумбай.

Жената упрекна полицията, че отхвърля да предприеме дейности против голия мъж – макар нейното недоволство. През предишния месец пък пътник на аероплан, изхвърчал от Ню Делхи, бе задържан по същите обвинявания – мастурбиране пред непозната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР