Индия заяви, че проучва всички законови варианти, след като съд

...
Индия заяви, че проучва всички законови варианти, след като съд
Коментари Харесай

Делхи „шокиран“ заради смъртното наказание за Катар за индийците

Индия съобщи, че изследва всички законови разновидности, откакто съд в Катар осъди осем някогашни индийски офицери на индийския морски офицери за гибелта на шпиониране, откакто съдът в Катар осъди осем някогашни индийски офицери от индийски такси.

Докладите настояват, че осемте мъже, които са работили с частна компания в Катар, са били задържани предходната година. Те са в пандиза от август 2022 година

Нито Катар, нито Индия не са разкрили съответните обвинявания против тях.

В четвъртък индийското държавно управление съобщи, че е " надълбоко шокирано " и ще поеме присъдата с катарските управляващи.

Министерството на външните работи на страната съобщи, че чака подробното решение и придава " огромно значение на този случай " и " го следват от близко ".

" Ние сме по отношение на членовете на фамилията и правния екип и изследваме всички правни разновидности ", се споделя в изказване на министерството, като добави, че няма да прави спомагателен коментар заради " поверителния темперамент на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството на производството Този случай ".

милиони индианци живеят в залива, където работят като полуквалифицирани и неквалифицирани служащи с ниски приходи.

Тези служащи мигранти изиграха основна роля за построяването на стопанските системи на арабските страни в Персийския залив и също по този начин вършат значим източник на приходи за Индия.

BBC News India към този момент е в YouTube. Щракнете тук, с цел да се абонирате и гледате нашите документални филми, обяснители и функционалности.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР