Индия регистрира за трети пореден ден по-малък дневен ръст на

...
Индия регистрира за трети пореден ден по-малък дневен ръст на
Коментари Харесай

Индия регистрира над 4000 починали от коронавирус за денонощие

Индия записва за трети следващ ден по-малък дневен растеж на инфектираните с, само че смъртните случаи за миналото денонощие са надхвърлили 4000. С тях общият брой на жертвите на ковид доближи 270 000, по данни на здравното министерство, съобщи “Ройтерс ”, представена от БТВ.
Смъртните случаи са се нараснали с 4077, а новозаразените с 311 170 - най-малкият растеж за денонощие от три седмици насам. Общият брой на инфектираните е 24,68 милиона.
 Възможен е дефицит на ваксини поради Covid рецесията в Индия Възможен е дефицит на ваксини поради Covid рецесията в Индия
Заради рецесията с ковид в Индия е вероятен дефицит на ваксини и на дейни субстанции за други лекарства, предвижда професор Ра...
Третата вълна на разпространяване на COVID-19 в Индия, почнала през февруари, сложи лечебните заведения и медиците под голям напън. След наложени строги ограничаващи ограничения в най-силно засегнатите щати като Махаращра и Делхи новите случаи започнаха трайно да понижават.
Вчера федералните здравни управляващи оповестиха, че тази седмица процентът на позитивните проби е понижен до 19,8 по отношение на 21,9 предходната седмица, пораждайки вяра, че дневният растеж на инфекциите е почнал да се стабилизира. Индия е най-големият производител на ваксини в света и към днешна дата е ваксинирала изцяло малко над 40,4 милиона души, или едвам 2,9% от своето население от 1,35 милиарда души по данни на държавния портал „ Co-WIN “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР