Индивидите, които са пристрастени към порнографията, отдавна имат опцията да

...
Индивидите, които са пристрастени към порнографията, отдавна имат опцията да
Коментари Харесай

Ето 5 знака, че мъжът ви е пристрастен към порното

Индивидите, които са пристрастени към порнографията, от дълго време имат опцията да влизат в уеб страници, да разискват своите стремежи и желания и да имат неотложен и безвъзмезден достъп до всевъзможни изображения, видеоклипове или видеочатове.
Докато хората като цяло са много отворени по отношение на гледането на порнография онлайн, това към момента е до известна степен скрита взаимозависимост в доста връзки.
За страдание, доста двойки употребяват порно като метод да подправят половия си живот, само че по-късно единият сътрудник не е в положение да изключи плътското си предпочитание и вместо това се пристрастява.
Ако подозирате, че вашият сътрудник е привързан към порното, има пет издайнически признака, за които да бъдете нащрек.

1. Използва компютъра единствено уединено
Това държание разрешава на подвластния да сърфира в мрежата и да гледа наличие без ваше познание. Ако инцидентно влезете в стаята, уеб страницата затваря ли се незабавно без пояснение?

2. Необясними часове на компютъра
Повечето пристрастени към порното, в случай че им се даде опция, ще прекарат цялото си време в гледане на филми за възрастни с напредването на пристрастяването. И няма значение дали са на работното си място или вкъщи. Те могат да изгубят визия за времето на компютъра и да спорят с вас какъв брой време прекарват пред монитора.

3. Изтрита компютърна история
Повечето пристрастени към порното са съобразителни в прикриването на следите си. Те рутинно изтриват хронологията на сърфиране в компютъра си и бисквитките, с цел да отстраняват опцията вие да може да ревизирате какви уеб сайтове посещават.

4. Незабавна неприязън, когато се разисква гледане на порно
Тези хора са извънредно чувствителни към всяка индикация, че може да гледат порнография. Обикновено реакцията на всевъзможни обвинявания, свързани с това, е прекомерна и несъразмерна с въпроса.

5. Липса на същинска фамилиарност
Тъй като пристрастените към порното имат фиктивен полов живот, действителният секс с индивида до тях, който има лични стремежи и потребности, просто към този момент не е толкоз подтикващ. Ако имате терзания по отношение на пристрастеността на колегата към порното, приемането на професионална помощ от съветник по пристрастяването постоянно е най-важната стъпка, която може да предприемете. Заедно може да намерите метод да се справите с казуса и да дадете на другия поддръжката, от която се нуждае, с цел да постави завършек на зависимостта, преди тя да засегне живота му до степен на заличаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР