Индиец се озова в болница с огнестрелна рана в главата,

...
Индиец се озова в болница с огнестрелна рана в главата,
Коментари Харесай

Влюбен индиец се простреля в главата, за да получи благословия от бъдещия си тъст

Индиец се озова в болница с огнестрелна рана в главата, откакто бащата на обичаната му даде обещание да благослови брака им, в случай че оживее след опит за самоубийство, оповестява Hindustan Times.

Атул Локханде, водач на младежкото крило на една от партиите в страната, и приятелката му – служителка в банка, били дружно от 13 години. Първоначално бащата на момичето бил срещу брака им и отказал да даде ръката й. Ядосан, Локханде почнал да го заплашва по телефона. Това не се харесало на изгората му и тя спряла да дава отговор на повикванията му.



Партийният водач изчакал известно време и решил да нападна още веднъж. Тогава бащата на момичето му предложил да посегне на живота си, с цел да потвърди любовта си. И заречен, че в случай че опитът се окаже несполучлив и той оживее, няма да пречи на любовта им.



Индиецът решил да извърши изискването на бащата и написал сетен пост в мрежата, в който отбелязал, че не вижда смисъл да живее без обичаната жена и помолил никой да не я упреква за решението му.

Локханде е признат в болница в Бенгалуру в мозъчна гибел. Въпреки това животът му се поддържа от апарати.



Полицията проверява случая. Все още няма задържани.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР