ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Законодателите от Индиана внесоха законопроект във вторник,

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Законодателите от Индиана внесоха законопроект във вторник,
Коментари Харесай

Законопроект за ограмотяване, който ще задържи напредъка на още хиляди третокласници в Индиана

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Законодателите от Индиана внесоха законопроект във вторник, който ще задържи още хиляди третокласници, които не преминат теста за просветеност на щата, отхвърляйки съперниците “ причини, че това може да натовари учебните заведения и да навреди прочувствено на децата.

Министерството на образованието на Индиана споделя, че към 18% от третокласниците не са издържали теста по четене в Индиана предходната година. Законодателите на Републиканската партия настояват, че учебните заведения освобождават прекалено много деца, които се провалят, което им разрешава да преминат до четвърти клас.

Ако предлагането стане закон, второкласниците ще би трябвало да се явят на извънредно значимия тест по четене, който сега не е наложителен за този клас, като ранен знак за напредъка им. Ако устоят, учениците няма да би трябвало да го държат още веднъж в трети клас.

Ако учениците още веднъж не устоят в трети клас, те могат да посещават лятно учебно заведение и да се явят на теста още един път. Ако изберат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР