Индиана Джоунс и реликвата на съдбата беше от най-чаканите филми

...
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата беше от най-чаканите филми
Коментари Харесай

Защо Мадс Микелсен предпочита да играе злодеи

" Индиана Джоунс и реликвата на ориста " беше от най-чаканите филми на 2023 година и всеки, който изгаря от неспокойствие да види Харисън Форд в добре познатата роля на Инди към този момент може да го направи. Дали филмът е толкоз сполучлив, колкото се очакваше, занапред ще научаваме.

Какво да чакаме от " Индиана Джоунс и реликвата на ориста "

Петият и финален път, в който ще забележим Харисън Форд в ролята на приключенеца

За нас той има едно несъмнено достолепие - присъединяване на Мадс Микелсен в него. 57-годишният датски артист се затвърди като значимо име в Холивуд, откакто е същинска икона на датското кино. Последното с помощта на присъединяване си във филмите на Томас Винтерберг ( " Ловът " и, и двата с номинация за Оскар).

Микелсен се затвърди като обичания изверг на Холивуд, откакто изигра Льошифър в " Казино Роял ", хапваше човешка плът в сериала " Ханибал ", беше злия вълшебник във " Фантастични зверове: Тайните на Дъмбълдор ". И от горната страна на това влезе в ролята на подъл счетоводител във видето на Риана към.
 На премиерата на

На премиерата на " Индиана Джоунс " със брачната половинка си

И всичко това несъмнено му харесва. " Не желая да играя сладури ", споделя той в изявление за GQ. " Не ми е забавно. " И добавя: " Загубеняците са по-забавни. Защото ги познаваме. И тъй като може и ние да сме били в сходна обстановка ".

Точно такива са и функциите, в които чакаме да забележим Мадс Микелсен след " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ". По-късно тази година излиза датският Bastarden, а към този момент текат фотосите и на The Black Kaiser, където още веднъж е в ролята на наемния палач.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР