Индиън Уелс, Калифорния — Рояк пчели наложи прекъсване с почти

...
Индиън Уелс, Калифорния — Рояк пчели наложи прекъсване с почти
Коментари Харесай

Пчели обхванаха тенис турнира в Индиън Уелс, което доведе до почти двучасово забавяне

Индиън Уелс, Калифорния — Рояк пчели наложи спиране с съвсем два часа на четвъртфиналния мач сред Карлос Алкарас и Александър Зверев в BNP Paribas Отворено в четвъртък.

Alcaraz удари пчелите, бръмчащи към него, преди да избяга за прикритие и мачът беше преустановен след 19 минути, като Alcaraz сервира при еднакъв резултат 1-1. Мексиканецът завоюва с 6-3, 6-1 за по-малко време от забавянето от 1 час и 48 минути. Действителното време за игра беше един час и 29 минути.

Десетки пчели се прикрепиха към паякообразната камера от горната страна, която пресича корта, и мъж без никакво защитно покритие употребява вакуум, с цел да ги почисти.

Играчите напуснаха корта по време на забавянето. Когато се върнаха, съдията на стола им сподели, че към момента има пчели в близост и Зверев се пошегува, че е добре да играе от своята страна на корта.

Пчелният прахосмукачка беше свикан назад на корта с бутилка със спрей и беше бурно приветстван от публиката. Той театралничи за селфита с почитатели, което накара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР