Иначе щастливо омъжена жена се чувства дълбоко предадена от съпруга

...
Иначе щастливо омъжена жена се чувства дълбоко предадена от съпруга
Коментари Харесай

`Току-що разбрах, че съм другата жена в живота на моя изневеряващ съпруг - опустошена съм`

Иначе щастливо омъжена жена се усеща надълбоко предадена от брачна половинка си след разкритието на умиращата си свекърва че й е изневерявал години наред. Съкрушеният 37-годишен мъж в този момент се бори да одобри бомбената вест след повече от десетилетие дружно.

Майката се обърна към Reddit, с цел да изясни историята си, като написа: „ Със брачна половинка си, 40, съм от 13 години и сме женени от девет години. Имаме двама сина (шест и осем) и сме щастливо омъжена, с нормалните възходи и падения, които бихте очаквали в една връзка. Но ние бяхме щастливи. Много щастливи. "

За страдание, нейната свекърва беше диагностицирана с терминална болест и съгласно чака се майката да " премине доста, доста скоро ". Поради това основаното в Съединени американски щати семейство неотдавна отлетя за Австралия, където живеят свекърите, с цел да прекарат време с родителите на брачна половинка.

Публикацията продължава: „ Те прелитаха и оставаха с нас от самото начало, преди свекървата да се разболее. Обичам свекърва си и свекърва си, те бяха нев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР