Имунната система на нацията е срината, има увеличение на посковидните

...
Имунната система на нацията е срината, има увеличение на посковидните
Коментари Харесай

Шефът на "Пирогов": Имунната система на нацията е срината

Имунната система на нацията е срината, има нарастване на посковидните резултати. Това съобщи в ефира на " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ шефът на " Пирогов " Валентин Димитров.

2023 трябваше да се въстанови естествения темп на работа на " Пирогов " след пандемията и годината беше доста сложна, като над 250 хиляди пациенти са минали през билницата, 18 хиляди от тях неосигурени. 25 хиляди интервенции са били осъществени в лечебното заведение за предходната година. Тежките случай са доста, заключи Димитров.

Между 3 и 15-16 годишна възраст са потърпевшите от пиратки тази година, случайте са 10, сподели Димитров. Последствията от гръмнала пиратка в ръката са тежки и водят до инвалидизация. Едното пръстче липсва на 3-годишното дете, потърпевшо тази година от случай с пиратки, сподели още той.

Пирогов беше превърната в Коронавирус болница по време на пандемията, в този момент при нас не се лекуват заболели от Коронавирус. Имунната система на нацията е срината, има нарастване на посковидните резултати, сподели още шефът на " Пирогов ".

Жената, постарадала при убийството на Алексей Петров била в тежно състояни, само че всичко завършило позитивно. Прекарала в билницата повече от месец.

1,5 млн лв. са разноските за пациентите от Нагорни Карабах, които вмомента са напълно за сметка на болничното заведение, сподели още той.

На въпрос дали ще подаде оставка в случай че обвиняванията от здравния министър се окажат вярни, Димитров отговори по този начин:

„ Ако излезнат данни за нарушавания от моя страна, ще си понеса отговорността. "

Получих политическа поддръжка, без да съм я желал. Това значи самопризнание за това, което съм приключил. 853 хиляди лв. е облагата на Пирогов, сподели Димитров.

Най-големият ми триумф е, че сътрудниците в болничното заведение ми споделиха, че съм пироговец, уточни още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР