Имунитетът на Бойко Борисов е поискан във вразка с разследванията

...
Имунитетът на Бойко Борисов е поискан във вразка с разследванията
Коментари Харесай

НС ще се занимава с поискания имунитет на Петков, Борисов и още депутати

Имунитетът на Бойко Борисов е пожелан във вразка с следствията по БарселонаГейт. Прокуратурата се задейства по случая, който две години заставам на трупчета. 

 

Депутатският имунитет на Кирил Петков бе пожелан поради декларацията, в която той твърди, че няма двойно поданство, подадена преди да бъде назначен за длъжностен министър от президента Румен Радев през 2021 година

 

Даниел Александров от ГЕРБ пък попадна под прицела на държавното обвиняване поради обвинявания в полово посягане над малолетно лице. 

 

Вчера стана ясно, че имунитетът на Даниел Аврамов от Движение за права и свободи също е пожелан. Той е упрекнат в търговия с въздействие. 

 

От “Продължаваме Промяната ” - “Демократична България ” внесоха в Народното събрание предложение за основаване на краткотрайна комисия по имунитета, която ще се състои от 12 членове на парламентарните групи, определени на паритетен принцип. Идеята им в идващия един месец комисията да се запознае с всички документи, импортирани от основния прокурор Иван Гешев и да излезе със мнение. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР