Имотите във Варна поскъпнали с 30%, съобщиха наскоро медиите, но

...
Имотите във Варна поскъпнали с 30%, съобщиха наскоро медиите, но
Коментари Харесай

Най-оборотната брокерка във Варна изкарва луди пари!

Имотите във Варна поскъпнали с 30%, оповестиха неотдавна медиите, само че на този декор една звезда от " Игри на волята " печели положителни пари. Слуховете в Морската ни столица настояват, че Звезделина е един от топ брокерите там.

Самата тя постоянно споделя сторита на парцелите, които предлага, а най-често тя е брокер на недвижими парцели, които са чартърен.



Варна се постанова като доста атрактивна за капиталови парцели, споделят разнообразни брокери. 30-годишната Звезди несъмнено се е насочила към вярната специалност, а ние сме сигурни, че има много покупко-продажби.

Инфлуенсърската кариера на риалити звездата също се развива сносно. Едрогърдата мацка е търсена от разнообразни спортни марки, които ѝ се доверяват да популяризира продуктите им.



Мнозина обаче се интересуват от персоналния живот на Звезди, само че тя за момента не разяснява тематиката. Споделила е на стори, че е значимо човек да обича себе си, околните, природата, само че също по този начин, че " Бог е любов ". Посвещението е във връзка празника на влюбените.

Преди време звездната брокерка показа, че е подготвена да сътвори свое семейство, да се отдаде на мъж, с когото да имат деца, само че на този стадий " нямало читави мъже ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР