Имоти, които могат да донесат на новите си собственици милиони,

...
Имоти, които могат да донесат на новите си собственици милиони,
Коментари Харесай

Имоти за милиони излизат на пазара

Имоти, които могат да донесат на новите си притежатели милиони, излизат на пазара през тази седмица.

Лидерът в ръководството на аграрни земи е подготвил селекция от „ златни ниви “ с голям капиталов капацитет. Интересът към парцелите е изключително висок, тъй като се намират на отзивчиви места, като автомагистрали, огромни градове и морски курорти. В непосредственост да всички парцели има и добре развита инфраструктура, както и действителен бизнес.

Офертата е ориентирана към всички, които желаят да стартират или да развият своя бизнес. Терените са подобаващи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища.



Парцелите са опция и за тези, които търсят дълготрайна инвестиция. Площта на парцелите варира от един до над 1000 дка, което ги прави съвършени за построяването както на дребни обекти, по този начин и на огромни индустриални площадки или ТИР паркинги, да вземем за пример.

„ Като една от водещите компании на пазара, „ Агрион “ разполага с огромно количество земя , от която е подбрал най-подходящите за бизнес и вложения оферти. Така даваме опция на купувачите да започват нов бизнес или да влагат средства, които може да се възвърнат в пъти, в случай че се появи капиталов интерес към терена “, настояват от сдружението.

Имотите са лимитиран брой и могат да бъдат прегледани на уеб страницата на компанията, в секцията.

След като изберат своя желан парцел, вложителите могат да създадат оферта незабавно, през онлайн формата за поръчка. Ако желаят да зададат авансово въпросите си на специалистите на Агрион, могат да го създадат посредством националния номер 080011166 или през системата за чат онлайн в уеб страницата.

Заради местоположението и размера им доста от парцелите, предлагани от „ Агрион “, са подобаващи за създаване на слънчеви или вятърни паркове. Единият от тях даже надвишава 1000 дка.

Очаква се през идващите години, поради ограниченията за запазване на климата, от ден на ден сила да бъде добивана от различни източници, за които ще се търсят подобаващи имоти, поучават експерти.

Един от терените, предлагани от „ Агрион “ и предизвикващи максимален интерес, е близо 4 дка имот в Аксаково, Варна. Земята е в непосредствена непосредственост до регулация, до вилна зона и път с трайна настилка, до летище Варна и автомагистрала „ Хемус “.

Вече по няколко наддаващи има за парцелите от 7 декара до морето край Поморие и близо 3 дка край Граничен контролно-пропусквателен пункт до Свиленград.

Огромен е ползата към един от най-атрактивните имоти – 5,5 дка до Околовръстното шосе на София. През последните години купувачите трансфораха тази зона в гореща точка за вложения – от една страна поради лесния и бърз достъп до столицата, а по този начин и до бъдещата автомагистрала за Сърбия, която би трябвало да бъде довършена до месеци.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР