Имот 2,5 декара, в който живее определен министър, който не

...
Имот 2,5 декара, в който живее определен министър, който не
Коментари Харесай

Валери Симеонов размаха снимки с недеклариран имот, където живее един министър

Имот 2,5 декара, в който живее избран министър, който не е заявен. Министърът не е заявил този парцел, за какво не го е направил? Редно е да бъде тествано, за квартал „ Бистрица “ става въпрос, разбрах, че е на ул. „ Липа “. Не мога да ви кажа точния адрес, министърът има още два жилището, и там не живее. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, спазвайки заканата си от през вчерашния ден, че през днешния ден (11 април) ще приказва още веднъж по „ Апартаментгейт “.
КПКОНПИ (Антикорупционната комисия) да ревизира, прикани депутатът и загатна, че и сътрудниците му от НФСБ ще подадат нов сигнал.
По думите на някогашния вицепремиер парцелът е „ суперлуксозен “. Разследвайте – акцентира водачът на НФСБ, обръщайки се към публицистите.
На експлицитен въпрос кой е министърът и че фотосите, които демонстрира, са оповестени в организация ПИК, където написа, че парцелът е на министъра на туризма Николина Ангелкова, отговорът беше в жанр „ не знаех “. Публикацията в ПИК обаче е от 2017 година!
Същевременно Валери Симеонов разгласи, че било " малко нечистоплътно " да се приказва за фирмени покупко-продажби, визирайки сигнала против самия него. Той разгласи, че парцелът, за чиято продажба стана ясно, че е станала, до момента в който бил ръководител на Бургаския общински съвет, бил продаден от общината и при продажбата съсобственик е била компания " СКАТ " ООД, а на съсобственик се предлага първо да изкупи делът, който не негов. Настоях цената да е три пъти по-висока от пазарната през 2008 година – толкоз, колкото в този момент се продават приключени жилища.
Очакйвате детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР