Имиграционната служба на САЩ публикува списък с нови цени за

...
Имиграционната служба на САЩ публикува списък с нови цени за
Коментари Харесай

САЩ вдигат таксите за зелени карти и гражданство

Имиграционната работа на Съединени американски щати разгласява лист с нови цени за подаване на документи за виза и поданство, които влизат в действие след 60 дни. Някои от таксите се понижават, само че има и такива, които скачат фрапантно. Средното нарастване е 20%, заяви “BG войс”.

Молбата за позволение за работа към този момент ще коства 550 $, а до момента беше 410 – нарастване от 34%. Молбата за зелена карта за чужденец, непосредствен на американски жител, скача от 535 $ на 550. За зелена карта на съпрузи обаче поевтинява на Щатски долар 510 от 535 до момента. Щатски долар 760 ще е таксата за подаване на молба за смяна на краткотрайната зелена карта с непрекъсната, когато е получена посредством брак.

С цели 75% скача подаването на молбата I-129L за задгранични служащи, които работят за американска компания в чужбина и са трансферирани в Америка. Досега таксата е била Щатски долар 460, а в този момент става 805. С 55% скача разрешителното за работа на краткотрайни задгранични служащи на нискоквалифицирани позиции като студенти, които идват на лятна бригада. Те ще заплащат Щатски долар 715.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР