Имейлът остава водещо средство за изграждането на бизнес партньорства и

...
Имейлът остава водещо средство за изграждането на бизнес партньорства и
Коментари Харесай

Привлечете внимание чрез имейла

Имейлът остава водещо средство за построяването на бизнес партньорства и основаването на клиенти, макар целия звук в близост. При всичките десетки известия, получавани на служебните и персонални пощи всеки ден, въпреки всичко с един добър имейл можете да се отличите.

Как? 

" Безсмислено е да изпращате имейли до евентуални клиенти, в случай че те напряко ги трият от пощата си, нали? Всички знаем това. Ето за какво би трябвало да усвоим няколко техники, с които да си подсигуряваме, че имейлите ни се четат, а не са просто изтрити или пренебрегнати ", поучава постоянният колумнист на Inc.com Джефри Джеймс. Ето какво предлага той, в резюме: 

Изпращайте имейли до хора, които познавате. Шансът ви за триумф ще е доста по-голям. 

Перспективите някой да отвори имейла ви са доста по-реални, в случай че го получава от човек, който познава и за който е чувал. Това е най-хубавият метод да си гарантирате, че електронната ви поща ще бъде отворена. Възможен вид за триумф при вас би могъл също да бъде ключови чиновници на вашата компания да изпращат имейли до личната си мрежа от контакти.

Опитайте с общите познати.

Ако горната алтернатива не е допустима, най-хубавият вид е да цитирате някой общ прочут. Например с: " Г-н Х предложи да се свържа с вас ", несъмнено, когато имате позволение да го извършите и да употребявате името на лицето. В противен случай, това ще има противоположен резултат. Така че тук става дума за една връзка, последвала различен диалог - с цитираното лице. 

Нелепи клишета в маркетинговите имейли

Друг вид: Може да употребявате съответен опит на клиент.  Ако и предходният вид не е вероятен, пробвайте със сюжетната линия, която разказва опита на различен клиент с вас. Може да озаглавите имейла нещо сходно на: " Добрият образец на компанията Х, която спести 20% от разноските си за инвентаризация ". 

Използвайте съперник.  По същата скица може да употребявате името на съперник, с цел да привлечете вниманието на вашия клиент.

Изтъкнете евентуална изгода.  Това постоянно може да сработи. Ако нито едно от горните не работи, просто би трябвало тематиката на писмото ви да включва нещо, което има значение за получателя на вашия мейл.

Накрая: Може да оставите тематиката като празен ред. Има и подобен вид.   Понякога хората ще отворят имейл без тематика от просто любознание.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР