Името на принц Хари беше замесено в сексскандал, разразил се

...
Името на принц Хари беше замесено в сексскандал, разразил се
Коментари Харесай

Замесиха принц Хари в сексскандал! Посещавал партита на рапъра Диди, съден за изнасилване

Името на принц Хари беше забъркано в сексскандал, разразил се към рапъра Шон Диди Комбс. Искът против рапъра е за 30 млн. $, като той е упрекнат в обезчестяване на мъже и дами. Делото е заведено от продуцента Родни Лил Род Джоунс, заяви " 24 часа ".

 

В правосъдните документи, подадени в Съединени американски щати през февруари, не е упоменато дали херцогът на Съсекс е направил закононарушение.

 

Адвокатите на Лил Род настояват, че Диди провел празненства за полов трафик, които били доста посещавани поради звездите, които били там.

 

" Известни спортисти, политици, художници, музиканти и високопоставени лица като английския принц Хари ", написа в документите, които са подадени в съда в Ню Йорк.

 

Принц Уилям и принц Хари имат фотография с Диди и Кание Уест от празненство след концерта в чест на майка им на стадион " Уембли " през 2007 година Принцът на Уелс не е упоменат в документите. Не е известно какъв брой пъти Хари се е срещал с рапъра Диди от този момент.

 

Въпреки, че правосъдният иск не е ориентиран към принц Хари, това не е първият случай, в който кралското семейство е въвлечено в сексскандал в Съединени американски щати. Принц Андрю беше съден за " полово посягане " от Вирджиния Джуфър през 2021 година

 

По-рано във вторник стана ясно, че федерални сътрудници са обискирали именията на рапъра Диди в Лос Анджелис и Флорида. Милиардерът към този момент упрекнат в обезчестяване от три дами, което въздейства зле на бизнеса и имиджа на рапъра.

 

В документите се твърди, че познанствата с известни персони са помогнали на Диди да си построи известност на " уредник на най-хубавите " празненства, а също по този начин са донесли пари на рапъра, неговите съдружници и компании.

 

Лил Род, който е продуцирал девет песни на Диди, твърди, че е изнасилен от рапъра.

 

Джоунс твърди, че малолетни девойки гостували на празненствата на звездата и той ги упоявал. Продуцентът съобщи, че разполага със стотици часове видеозаписи, документиращи " сериозната противозаконна активност " на Комбс.

 

Лил Род е показал и някои от най-големите имена в сектора в желае си за 30 млн. $, написа " Дейли мейл ". 

 

Диди отхвърли обвиняванията против него, като ги назова " отвратителни ", а юристът му отхвърли изказванията на Джоунс като " чиста небивалица ".

" Лил Род не е нищо повече от измамник, който е подал иск за 30 милиарда $, търсейки нахално несправедливо възнаграждение ", съобщи юристът Шон през февруари.

 

Комбс наема Джоунс през август 2022 година, с цел да продуцира някои от песните в R&B албума " The Love Album ": който е номиниран за Грами след издаването му през септември 2023 година

 

" Джоунс се е съгласил и от този момент животът му е нездравословно повлиян ", се твърди в желае.

 

Адвокатите на продуцента настояват още, че той е бил непрекъснато " опипван " без неговото позволение, до момента в който е бил в домовете на Диди във Флорида, Лос Анджелис и Ню Йорк, както и на яхтата на рапъра.

Джоунс твърди, че е бил заставен да гледа видеоклип на звукозаписния продуцент Стиви Джей, който прави секс с различен мъж.

 

Според желае Джоунс е трябвало даже да работи в банята на рапъра, където Диди се е къпал гол зад стъклен заслон.

 

Продуцентът твърди, че Комбс се е хвалел, че е стрелял по хора, и даже го заплашил, че ще го пребие, в случай че Джоунс не извърши настояванията му.

" Комбс непрекъснато даваше да се разбере, че има голяма власт в музикалната промишленост и в правоприлагащите органи ", написа още в желае.

 

Джоунс описа още, че му било подредено да обикаля питейните заведения в Маями и да набира " секс работнички ". Самият той се събудил в легло с Диди и две дами, откакто бил дрогиран предната нощ.

 

Миналата година рапърът Диди беше упрекнат, че грубо е пребил и изнасилил някогашната си другарка.

 

В правосъден иск се твърди, че Шон Комбс е злоупотребявал и малтретирал Касандра Вентура в продължение на десетилетие, откакто я взел в своята звукозаписна компания, когато тя е на 19 години.

 

37-годишната Вентура твърди, че Комбс я е принуждавал да прави секс с мъже и заснемал срещите. Един от побоите над Касандра е нанесен след празненство с рапъра Джей Зи.

 

В документите написа още, че Диди хвърлил от 17-ия етаж приятеля на Вентура. По-късно заплашил да взриви колата на рапъра Кид Куди. Колата се взривява по-късно, само че причинителят към момента не е открит.

 

В желае се желае обезщетение за трафик на хора за полова употреба, побой, полово принуждение и тормоз. Комбс отхвърля изказванията.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР