Името на магазина идва от определението, с което назовават самия

...
Името на магазина идва от определението, с което назовават самия
Коментари Харесай

В Москва откриват магазин с продукти на Александър Лукашенко

Името на магазина идва от определението, с което посочват самия Лукашенко в Беларус – първият, основният

До края на септември в съветската столица ще бъде открит магазин с марката „ Первый “, в който ще се продават единствено артикули на Александър Лукашенко, заяви беларуското посолство в Москва. На 23 август представители на амбасадата и други публични лица от Минск участваха на откриването на щанд със същата марка „ Первый “, като въведения преди появяването на магазина. Щандът е ситуиран в постройката на ВДНХ (Изложение на достиженията на националното стопанство) в Москва.

Името на магазина идва от определението, с което посочват самия Лукашенко в Беларус – първият, основният. Основната продукция в него ще са тениски, суичъри, шапки и чанти с цитати от обичания началник на беларусите. От публикуваните от посолството фотоси се виждат някои от тях: „ Събличай се и работи “, „ Ще стане доста забавно. Размърдайте се “, Няма да им позволим да ни дават надолнище. Любимата си (Беларус) не предаваме “, Аз съм деспот. Трудно ми е да схвана демокрацията “, „ Не се става президент, раждаш се президент “.

 

Предлагат се и възглавници с тематични цитати. Върху една от тях е написано: „ За да разберете по какъв начин дремя, би трябвало да преспите с мен “. В бъдещия магазин ще има и хранителни артикули – мед, сокове, нектари. Всичко това е създадено в родното село на Лукашенко Копис.

 

Брандът „ Первый “ към този момент съществува в самата Беларус. Първият подобен магазин бе открит в Минск на 18 декември 2021 година, близо до резиденцията на Лукашенко. От посолството акцентират, че Александър Лукашенко решил да пусне своя лична марка предходната година на рождения си ден.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР