Името на финансовия министър е мистър еврозона.Това заяви съпредседателят на

...
Името на финансовия министър е мистър еврозона.Това заяви съпредседателят на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Асен Василев е Мистър еврозона. Защо да го сменяме?

" Името на финансовия министър е мистър еврозона ".

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов преди началото на националната конференция на неговаата партия " Да България ". Иванов посочи, че се чака в края на годината да има прозорец и България да влезе в еврозоната.

" Да сменяме индивида, който довее до възникването на този прозорец - това е Асен Васиелв, е доста мъчно обяснимо ", съобщи Иванов.

Така той се опълчи на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, съгласно който Василев тряба да бъде заменен.

За следващ път Иванов съобщи, че преди да се приказва за конструкция и състав на държавното управление би трябвало да се оустанов " политическа база " за лъчение на такова държавно управление. Така той разяснява започващите тази вечер договаряния сред " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ.

" Първо е диалога за промените. Няма нито една нова промяна, всички тематики, които сме повдигнали, са отдавна  в общественото пространство ", съобщи Иванов.

И добави, че в този временен миг на ротацията той и неговите сътрудници търсят явен ангажимент и изясненост какво може да се чака.

" И в документа на сътрудниците от ГЕРБ има елементи, които си заслужава да бъдат ибсъдени. Заглавието  няма значение, значимо е наличието ", сподели още Иванов.

Той изясни, че всички партии, " освне партията на госпожа Митрофанова " би трябвало да могат да оферират кандидатури за реулаторите.

" Ако пристигна кандидатира, която е с доста положителни качества от Движение за права и свободи, несъмнено, че би трябвало да бъде наедно с всички други оценена, както и с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Въпорсът е никой да няма предваритлено непокътнат дял. Въпросът е да нямаме подозрения от тук нататък, Особено, когато не се носи отговорност ", сподели още Иванов.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР