Името на Джони Деп отново влиза в заглавията. Нови данни

...
Името на Джони Деп отново влиза в заглавията. Нови данни
Коментари Харесай

Секс, алкохол и наркотици – сериалът с Джони Деп продължава

Името на Джони Деп още веднъж влиза в заглавията. Нови данни излизат нескрито от показанията на някогашната другарка на артиста Елън Баркин. 

Дали показанията на Елън Баркин по делото сред Деп и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд няма да са причина артистът още веднъж да седне на правосъдната пейка? Или понатрупалата години Баркин се пробва да притегли внимание, с изказванието че Джони я е упоил, с цел да я склони към секс?   

На 19 май Елън Баркин даде показания пред съда като част от течащото тогава дело сред Деп и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. „ Той както постоянно пиеше и хвърли бутилка по мен ”, съобщи в показанията си Баркин, описвайки късите си връзки с Деп. Тя дефинира връзката им като „ чисто полова, а не сантиментална ”. Двамата се събират по време на фотосите на „ Страх и ненавист в Лас Вегас ”.

 


" Той постоянно пиеше и пушеше трева ", споделя Баркин, допълвайки че Деп постоянно е бил и под въздействието на халюционогенни субстанции. Носителката на премия " Тони " твърди, че някогашният й другар е употребявал тези вещества, както и кокаин най-малко " десетки пъти " по време на връзката им. 68-годишната актриса се появи като очевидец посредством авансово записано изявление през 2019 година.

Макар делото сред Джони Деп и Амбър Хърд да завърши наскоро, тематиката още предизвика любознание, а в този момент нескрито излизат и неразкрити обстоятелства от показанията на Баркин. И Деп в този момент ще би трябвало да дава отговор на изказванието, че я е упоил, с цел да я склони да вършат секс. 

Скандали, секс, алкохол и опиати – сериалът с Джони Деп в основната роля продължава.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР