Името Декстър Флечър свързваме най-вече с филмите Бохемска рапсодия и

...
Името Декстър Флечър свързваме най-вече с филмите Бохемска рапсодия и
Коментари Харесай

Кой иска да направи филм за Мадона

Името Декстър Флечър свързваме най-много с филмите " Бохемска рапсодия " и " Рокетмен " , тъй като той е режисьорът, на който можем да препишем заслугите за триумфа и на двата кино лентата.

Вдъхновен от положителните мнения към последните продукции за музикалните величия Queen и Елтън Джон, Декстър Флечър има ново ентусиазъм и то се крие в желанието да снима и различен биографичен филм - за Кралицата на попа Мадона.

" Смятам, че биографичен филм за Мадона ще бъде същински трепач. С наслаждение бих осъществил сходен смъртоносен план ", споделя Декстър Флечър пред Entertainment Weekly.
 Снимка 426456

Флечър не е сигурен дали Мадона би се съгласила, само че съгласно него, в случай че би трябвало да пресъздаде на екран живота на друга икона, то това безспорно ще бъде Мадона " Защото тя е просто невероятна ", заключва режисьорът.

Макар голямото предпочитание от страна на Декстър Флечър за сходен план, някак ни се коства малко евентуално да се реализира, изключително поради отношението на Мадона по сходен въпрос. Певицата нееднократно е споделяла пред медии, че никой различен не може да има визия за това, което тя е видяла, по тази причина и Мадона е единствения човек, който може да опише личната си история.
 Снимка 426457

" Всеки различен, който се опита да го направи, е шарлатан и простак, търсещ бърза полза, без да се потруди ", признава Мадона през 2017 година във връзка на желанието от страна на Universal Pictures да снима биографичен филм за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР