Имението, в което героят на Ал Пачино от филма “Белязания”

...
Имението, в което героят на Ал Пачино от филма “Белязания”
Коментари Харесай

Имението от филма Белязаният се продава за 40 млн. долара

Имението, в което героят на Ал Пачино от кино лентата “Белязания” живее, преди да бъде погубен, беше оповестено за продажба с цена от 39.995 млн. $, осведоми The Wall Street Journal.

Външната част на къщата, която е известна като “El Fureidis,” или “Малък Рай,” и е ситуирана в парцел от към 10 акра в Монтесито, Калифорния, се появява в снимания през 1983 година филм.

Сцените от вътрешната страна обаче, в които героят на Пачино използва големи количества опиати, преди да бъде погубен при престрелка, са снимани на друго място.

Къщата с четири спални е проектирана при започване на 20 век от Бертрам Гудхю за Джеймс Уолдрон Гилеспи - състоятелен нюйоркчанин, написа изданието.

В имението също по този начин има две дребни вили за посетители с още три спални.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alfredo James Pacino (@isalpacino)

Имотът беше продаден за последно през 2015 година на цена от 12.26 млн. $ на живеещия в Хюстън предприемач Прадийп Йохан Гупта, основен изпълнителен шеф на инвестриционната банка IQ Holdings, откакто преди този момент къщата се оферираше за 35 млн. $.

Гупта споделя пред WSJ, че от вътрешната страна El Fureidis няма нищо общо с това, което феновете виждат и че макар сцените на принуждение, които се разиграват във кино лентата, това е едно много умерено място, където най-шумното нещо са врабчета и кълвачи.

Цените на пазара на парцели в Монтесито вървят нагоре още отпреди пандемията. Сред закупилите неотдавна парцели в региона е някогашният основен изпълнителен шеф на Гугъл Ерик Шмид, който се снабди с имение за 30.8 млн. $ през 2020 г.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР