Имение в Лос Анджелис, което се смята за най-голямото жилище

...
Имение в Лос Анджелис, което се смята за най-голямото жилище
Коментари Харесай

Най-голямото имение в света беше продадено за $141 милиона

Имение в Лос Анджелис, което се счита за най-голямото жилище в Съединени американски щати, пускано в миналото на търг, беше продадено за 141 милиона $. За от годни се търси покупател.

Имотът е с 21 спални и 49 бани и е ситуирано на върха на рид, наименуван " The One ". Строителният бизнесмен Нил Ниами още през 2015 година съобщи, че ще изиска 500 милиона $ за парцела в Bel Air.

Интересът към имението не беше дребен. Над 40 евентуални купувачи са разгледали парцела, в това число представители на кралски особи от Близкия изток, богати азиатски фамилии и американски софтуерни шефове.

Цената от 141 милиона $ бие върха от предходния търг за продажба жилища в Съединени американски щати. Не е ясно кой е спечелил търга.

И други парцели, продавани на търг, също не доближават търсените цени. Вила Firenze в Бевърли Хилс, Калифорния например бе продадена за 51 милиона $ предходната година, а търсената цена беше от 160 милиона $.

Строителят на имението е някогашен кино продуцент, който влага съвсем десетилетие в създаването на The One. Компанията му Crestlloyd LLC подаде подаде молба за фалит предходната година, като провежда търга.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР