Имате връзка с привлекателен мъж или може би дори скоро

...
Имате връзка с привлекателен мъж или може би дори скоро
Коментари Харесай

Женските постъпки, които отблъскват мъжете

Имате връзка с прелъстителен мъж или може би даже скоро сте почнали нови любовни взаимоотношения. Засега всичко върви прелестно. Но постоянно може да се обърка, нали? Особено в случай че вашето държание се окаже отблъскващо за него, написа az-jenata.bg.

Вижте кои женски действия отблъскват мъжете.

1. Вие сте невнимателна или разсеяна. Мъжете в действителност наблюдават за това дали ги слушаме на половина, когато беседват с нас или сме по-заети с телефона си.

2. Подигравате се на нещо, което е значимо за някого. Всеки има своите пристрастености, занимания, метод на живот. Неразбирането ви не е причина да се отнасяте надменно с някого. Това автоматизирано ви лишава точки пред мъжа, който харесвате.

3. Затворени сте прочувствено. Разбира се, че при започване на връзката не е добра концепция да бъдем трагични и да приказваме прекалено много за проблемите си. Но когато въобще не можем да се отворим прочувствено към колегата, това също може да докара до неговото отдалечаване от нас.

4. Пристъпи на ревнивост. Ревността я има във всички взаимоотношения, само че в случай че вие се държите притежателно и проявявате ревнивост даже в обстановки, в които не е основателно, да вземем за пример още сте на стадий опознаване, флирт, сигурно ще отблъснете мъжа, който харесвате.

5. През множеството време сте песимистично настроена. Ако непрекъснато се оплаквате, мрънкате, критикувате него, всичко или другите, това може да накара вашия евентуален или сегашен сътрудник да се отдалечи от вас.

6. Занимавате се с злословия и интриги. Нещо, което прави мощно усещане на мъжете е дали една жена влага силата си в това да сплетничи. Това автоматизирано подсказва, че вие сте нелоялна, даже в любовна връзка.

7. Вълнува ви материалното. Хубаво е, че се стремите към обезпечаване на финансова сигурност, само че в случай че това за вас надвива над всичко останало и изключително в случай че се вглеждате в това кой какъв брой финансови благоприятни условия има, мъжът несъмнено няма да се задържи до вас дълго, даже и той самият да е финансово самостоятелен.

8. Имате ниска самокритика. Мъжете не харесват дами с ниско самочувствие, защото това нормално води до отрицателно държание и проблеми във взаимоотношенията.

9. Не сте добър комуникатор. Обикновено любовните взаимоотношения стартират с телефонни диалози, чатове в обществени мрежи, връзка онлайн. Въпреки че има мъже, които не умеят да споделят дейно по ред аргументи, това да бъдете забавна в общуването е нещо, което може да накара един мъж да желае да бъде с вас или да се отдалечи.

10. Липсва ви упоритост. Помислете какви са вашите цели за близкото бъдеще? Как сте надградили или надграждате себе си? Какви са вашите занимания, ползи? Колкото и да не ви се има вяра, има мъже, за които е значимо партньорката им да има предпочитание да се развива като персона, която да бъде все по-интересна, да имат общи занимания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР