Имате приятел, всичко върви чудесно, но сякаш вече ви омръзва

...
Имате приятел, всичко върви чудесно, но сякаш вече ви омръзва
Коментари Харесай

6 начина да избягате от класическата идея за среща

Имате другар, всичко върви отлично, само че като че ли към този момент ви омръзва от класическите места за среща като кафенетата. Ако желаете нещо друго, само че без доста старания, тук сте на вярното място.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето и някои елементарни, само че по-нестандартни хрумвания за среща, които може да пробвате с половинката:

Настолни игри

Това е един от най-забавните способи да прекарвате време с вашия обичан. И двамата можете да изберете игра дружно, като по този метод отприщите приятелско състезание, което може да породи часове смях. Изготвяте тактики, решавате проблеми и се пробвате да успехите другия в играта, което дава опция за натурален диалог.

За по-притеснителните хора това отстранява продължителните и непрекъснати диалози – нещо, което те може би желаят да избегнат. Освен това, като се съсредоточат върху играта, те ще имат време да се презаредят и да се включват както в инцидентни, по този начин и в смислени полемики понякога, с напредването на играта. А това няма по какъв начин да се реализира на класическите места за среща.

Посетете музей на изкуствата

За създателите по душа няма нищо по-хубаво от среща в музей на изкуствата – там е безшумно и умерено, а вие ще останете възхитени, гледайки изложените шедьоври. Можете да споделите мислите и гледните си точки с колегата си или да изберете да разгледате деликатно детайлите пред вас.

Освен това, в случай че ви се коства, че нямате доста за говорене или не знаете от кое място да започнете, изкуството може да подейства като забавно начало на диалог, който по-късно да докара до вашите възгледи и желания. Освен това към момента можете да сте измежду хора, без да е належащо каквото и да било обществено взаимоотношение. Така че, в случай че се пробвате да се чувствате удобно да излизате повече, това е отлично начало. Ако пък не си падате по изкуствата, посетете сходно място за среща, което подхожда и на двамата.

Разходка в парка

Представете си следното: разхождате се ръка за ръка с колегата си с безгрижно движение и спирате, с цел да се полюбувате на цветята, на някоя пеперуда, а може би даже на няколко играещи деца. Спирате до една скамейка и решавате да седнете, като се вглеждате във всичко, което е към вас. Звучи толкоз релаксиращо, нали? Случката в парка е идеалният баланс сред обществена и интимна концепция за среща – можете да бъдете измежду хора, само че и уединено със себе си.

Можете да водите същински диалози, да се отваряте със лично движение и даже да вършиме почивки, с цел да наблюдавате заобикалящата ви среда. И най-хубавото – постоянно има парк, който е наоколо, не е нужно да се притеснявате, че ще пътувате надалеч, а може би даже ще можете да стигнете пешком до там.

 втора среща, е успешна; за среща 6 метода да избягате от класическата концепция за среща

Къмпинг

Срещата на къмпинг е съчетания от толкоз доста страхотни неща по едно и също време! От уютното настаняване в палатката до слушането на звуците на природата и наблюдаването на прелестното небе в цялата му хубост – тя ви свързва назад с природата по един толкоз бездънен метод. Участието в тази активност с колегата ви може да сътвори мемоари, които ще пазите цялостен живот, което я прави вид за среща, който не трябва да пропускате.

За интровертите тя основава предпоставки за дълбоки диалози за живота, без прекомерната стимулация на претъпканите и шумни места. И двамата сътрудници също ще бъдат спокойни – няма обществени упования или публични стандарти, в които би трябвало да се впишете, а единствено вие и величествената природа.

Пикник

Има ли нещо по-възхитително от класическа и очарователна концепция за среща на пикник? Вероятно не. Има причина тя да е била ценена през годините. Натоварена кошница, цялостна с вкусни лакомства, уютно одеяло, на което да седнете, и природа като панорама – всяка част от това звучи просто съвършено! Можете да се наслаждавате на компанията си, до момента в който свежият въздух и бризът ви заобикалят.

Невероятният декор, изпълнен с природа, ще ви остави детайли, на които можете да се любувате дружно, споделяйки своите възгледи и мисли, и водейки натурален диалог.

 на среща; за среща 6 метода да избягате от класическата концепция за среща

Играйте видеоигри

Някои хора жадуват за завършения, обаче не обичат да излизат от къщи и това прави мъчно реализирането на концепцията за среща. Точно тук се намесват видеоигрите! Заедно те могат да прекарат време в най-невероятните и мислени виртуални светове, до момента в който се разхлаждат на един и същи диван. Видеоигрите провокират смях, създаване на тактики и органични диалози, като обогатяват връзката ви по един безпроблемен метод. Освен това ви оказват помощ да се научите да работите дружно и да преодолявате провокациите по кооперативен метод.

За интровертите това е още по-подходящо – двамата можете да бъдете в персоналното си пространство и да се свържете онлайн за виртуална среща за игри. Това е още един превъзходен метод да се опознаете, преди да помислите към различен проект за среща. Освен това, защото ще сте съсредоточени върху играта и нейните цели, няма да изпитвате потребност непрекъснато да водите всемирски диалози.

Всички ексцентрични хрумвания за среща, които споменахме нагоре, ще ви оказват помощ да заздравите връзката си по специфичен метод, като ви оказват помощ да създадете мемоари макар желанията ви за по-малко обществени контакти. Опитайте всички тях, в случай че имате опция, и наблюдавайте по какъв начин връзката ви се издига на нови висоти.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР