Имате нужда от мъж до себе си - сръчен и

...
Имате нужда от мъж до себе си - сръчен и
Коментари Харесай

Станислав се предлага срещу 10 лева на час, обещава да е кавалер и да...

Имате потребност от мъж до себе си - умел и любезен, само че без да се постанова да търпите всичките му прищевки - спасението е едно - вземете си джентълмен чартърен. За 10 лв. на час, той ще смени изгорялата крушка в дома ви, ще подмени контакта, ще реалокира дрешник, ще изтупа килима, а вечер може да ви придружи до кино или спектакъл. Сексът обаче е табу, предава " Дарик ". Тази нетрадиционна услуга набира от ден на ден фенове в Бургас. Идеята е на 35-годишния Станислав Николов-техник във компания за климатици по специалност, за който джентълменството не е отживялост. Станислав е разгласил обявата в обществените мрежи и към този момент има куп почитателки.

„ Работата ми е обвързвана с ежедневни срещи с доста хора. Мнозина се нуждаят от всевъзможни дребни услуги в бита. Повечето са дами, а няма даже кой един контакт да им смени. Това е задачата - да се оказва помощ на дами, които не могат да се оправят с една или друга обстановка в бита и имат потребност от мъжка ръка “, споделя Станислав.

Мъжът чартърен може да свърши всякаква къщна работа, да бъде водач, компаньон в нощни клубове телохранител, при нужда, даже и интелектуален събеседник.

„ Има всевъзможни обстановки в живота, при които на една дама й се постанова да има мъж до себе си. Не единствено в бита, само че приказваме и за обществения живот - при публични мотиви, с цел да си спести и злостни мнения, при така наречен тиймбилнидги, даже в случай че реши да отиде на концерт, а не желае да бъде сама. И тук е моята роля “, споделя Станислав.

Той е разгласил обявата си на два езика - български и съветски, защото се цели в по-широка публика. „ В Бургаска област има доста рускоговорящи дами, които нямат мъж до себе си. Повечето са самотни. И имат потребност от мъжко рамо “, добавя той. Станислав е подготвен да помогне и на съпруги, с прекомерно заети половинки. Но е безапелационен, че Мъж чартърен, не включва интимни услуги.

" Ние сме порядъчни хора и задачата е да помогнем на слабия пол ", споделя той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР