Имате навик да хапвате шоколадови, боровинкови ягодови и всякакви сладки

...
Имате навик да хапвате шоколадови, боровинкови ягодови и всякакви сладки
Коментари Харесай

Черно на бяло! Ето защо храненето късно вечер разбива вашето здраве

Имате табиет да хапвате шоколадови, боровинкови ягодови и всевъзможни сладки вкусотии късно вечер? Това са невероятни неща, които хранят душата с благополучие. Тук има едно огромно „ НО “. Хапвайте ги в по-ранните часове на деня. А и замислете се, когато очаквате заветния миг цяла нощ, на сутринта ще е още по-вкусно, написа Тийнпроблем нет. Когато се сетите за нещо сладко късно вечер, си помислете какво причинявате на организма си. Да, няма да стане от една торта преди лягане...освен в случай че това не се повтаря всекидневно.

Когато се храним вечер, изключително с калорични храни, те ставят сложни за храносмилане, тъй като тялото се приготвя за сън и изпада неподвижен.

Така е несъмнено, че сладкиша, който сме изяли преди да заспим, ще се залепи за най-проблемните елементи от тялото.

И това е доста забавно - за какво би трябвало да хапвате постоянно репички! Четете още забавни вести и потребни препоръки за вашето здраве в най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Освен външния тип и здравословното положение също страда. Това се подразбира, защото тези две неща вървят ръка за ръка. На идващия ден няма да се усещаме отпочинали.

Ще бъдем отпаднали, сънливи и недобронамерени. Това в тъй като организмът ни не е бил в цялостен покой, а се е борил с „ пришълеца”. Не е опрощение това, че лягаме късно вечер.

Трябва да имаме волята да се спрем, да заключим шкафа с лакомствата и да заспиваме или да продължим да вършим това, което ни държи будни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР