Имате нашата подкрепа! Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин

...
Имате нашата подкрепа! Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин
Коментари Харесай

Шефът на ЕНП към Борисов: Имате нашата подкрепа!

Имате нашата поддръжка! Редовните парламентарни избори са методът всеки жител да изрази своето мнение. Това съобщи президентът на ЕНП Доналд Туск пред ръководителя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов.

Двамата се срещнаха в Брюксел преди началото на втория ден от съвещанието на Европейския съвет.

Борисов и Туск се сплотиха към мнението, че кабинетът реализира значими триумфи както за страната, по този начин и за европейската интеграция на Западните Балкани, а политиките на държавно управление могат да подсигуряват стабилно развиване на България.

Според президента на ЕНП Доналд Туск точно систематичните партии като ГЕРБ имат нужния потенциал, опит и разсъдък да преведат страните си през рецесията. Туск поздрави Борисов и за успеха на ГЕРБ на провелите се частични локални избори.

Двамата разясниха и пакета от ограничения за възобновяване, посредством които да се преодолеят последствията от COVID-19 върху стопанските системи и обществата на страните членки на Европейски Съюз. Те акцентираха и огромния принос на ЕНП в правенето на избавителния проект. „ Ето за какво фамилията на ЕНП е най-голямото и най-силното “, сплотиха се Борисов и Туск.

Председателят на ГЕРБ и президентът на ЕНП разискаха и първия Доклад на Европейска комисия за върховенството на закона в целия Европейски съюз. Премиерът Борисов посочи, че отчетът е справедлив и отразява напъните на страната ни за битка с корупцията. Бойко Борисов акцентира, че България ще извърши всички рекомендации на Венецианската комисия и Европейска комисия за промени в правосъдната система.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР