Имате коремче, което се опитвате да свалите, но все не

...
Имате коремче, което се опитвате да свалите, но все не
Коментари Харесай

Без корем? Шест трика да изглеждате по-слаби в дрехите си

Имате коремче, което се пробвате да свалите, само че все не ви се получава? Не сте сами. А до момента в който съумеете да постигнете задачата си, желае ви се въпреки всичко да изглеждате добре, нали? Няма проблеми – всичко може да се оправи с подобаващия избор на облекло и съчетанията, които ще ви оказват помощ да изглеждате безупречно и най-много със стройна фигура.

Как да се обличате по този начин, че да изглеждате по-слаби?

Ето няколко чудесни трика, с които ще съумеете да прикриете коремчето благодарение на облеклото.

Фокусирайте се върху краката

Ако желаете да изместите акцента от корема си, насочете вниманието към мощните си страни, да вземем за пример краката. Ако отместите погледа на близките към краката си, ще извършите фигурата си по-източена и издължена в оптичен смисъл. Поставянето на основния акцент върху краката е добра тактика за прикриване на коремчето.

Носете облекло в един цвят

Понякога цветовите комбинации могат да объркат нещата. Ако не желаете да изглеждате с още по-изпъкнал стомах, а да го прикриете, изберете визия в напълно един цвят. Това стеснява оптично линията на фигурата и способства за това да изглеждате по-слаби и стройни.

Отворена връхна дреха

Един превъзходен трик, благодарение на който да прикриете нежеланото коремче, е да носите разкопчани връхни облекла. Няма значение дали ще изберете жилетка, елек, яке, блейзър, в случай че ги носите разкопчани, те ще прикриват образно това, което не желаете да се вижда, тъй като ще придадат непряк размер на силуета.

Не загащвайте ризите и блузите

Ако желаете да скриете корема си, не загащвайте горната дреха, която сте избрали за тоалета си. Ако носите риза или блуза, не я загащвайте в панталон или пола. Тази неточност кара коремчето да изпъква още повече.

Носете тесни облекла в долната част и по-широки в горната

За да извършите по този начин, че коремът ви да не се вижда въобще, поиграйте си с този трик за по-строен контур. Подберете по-тесни облекла за долната част на тялото и по-широки за горната. Така ще отклоните погледа от коремчето и ще изглеждате надалеч по-стройни.

Съчетания от облекла, които ни вършат по-слаби

Не носете прекомерно тесни облекла

Твърде необятните облекла не са добра алтернатива, тъй като прибавят още повече размер, изключително в коремната област, която се пробвате да прикриете. Ако също така имате и огромен бюст, нещата стават още по-сложни. Но и прекомерно тесните облекла напълно не са добър вид, тъй като излагат на показ точно това, което желаете да прикриете. Бъдете умерени.

Източник: Az-jenata.bg
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР