Имате главоболие? Ето три бързи и ефикасни метода за справяне

...
Имате главоболие? Ето три бързи и ефикасни метода за справяне
Коментари Харесай

3 ефикасни метода срещу главоболие

Имате главоболие? Ето три бързи и ефикасни метода за справяне с него: Хапнете чили. Ако пък лютото не ви понася, може да изпиете един коняк.Ако не обичате алкохол, едно кафе ще оправи нещата.
Руският невролог Пьотр Соков разяснява най-ефикасните и леснодостъпни естествени средства против главоболие.
Чилито е " водач измежду ядливите обезболяващи " поради съдържащото се в него вещество капсаицин. Блюдо с огромно наличие на този артикул може да ви избави от главоболие, защото рецепторите, подаващи сигнал за болежка, се „ превключват ” на чувството за парене в устата, написа РИА Новости, представена от БГНЕС.
Според Соков, кафето е измежду най-популярните средства за лекуване на главоболие. Трябва обаче да се има поради, че кафето ще усъвършенства положението ви, в случай че имате ниско кръвно налягане. При високо кръвно нещата няма да наподобяват толкоз приятни.
Популярно национално обезболяващо средство е и конякът. Лекарят акцентира, че действието му е кратковременно, с помощта на разширението на кръвоносните съдове. При този „ способ ” главоболието може да се върне и даже да се усили, защото кръвоносните съдове ще се свият назад и налягането в тях ще се увеличи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР