Имат късмет, че аз не съм бил там. Ако бях

...
Имат късмет, че аз не съм бил там. Ако бях
Коментари Харесай

Каракачанов за протеста пред ВМРО: Имат късмет, че аз не бях там

Имат шанс, че аз не съм бил там. Ако бях там, нямаше да има единствено водни струи, повярвайте ми. Какво чакаха, да ги посрещнем с баница ли? Това съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по отношение на митинга пред постройката на Вътрешна македонска революционна организация, на който бяха хвърляни бомбички по стачкуващите, съобщи Българска национална телевизия.

" Всеки един, който желае да пристигна в нашата централа, може да го направи по културния и цивилизования метод. Всеки, който счита, че може да го направи принудително, ще срещне съответното опълчване ", споделя още министърът на защитата.

Той добавя, че " в случай че някой мисли, че може да върви да вандалства, да чупи, да троши, да хвърля запалителни факли, най-малко в съответния случай е сбъркал адреса. Няма да позволим някой, който си мисли, че има право да унищожава непозната благосъстоятелност, че има право да нахлува без покана, където желае и когато си желае, сходни хора ще срещат нашия отпор ".

По думите на вицепремиера хората са търсели провокация и са намерили отговора, който заслужават. " Ако желаят да опитат отново ", съобщи той.

" Имаше доста забавни персони в тази агитка. Встрани от тази агитка стоеше една друга личност на един огромен претендент за нов политик, тъй че съгласно мен това е една съзнателно търсена провокация ", сподели Караканов по отношение на появяването на водача на " Атака " Волен Сидеров на митинга.

Според министъра на защитата това не са стачкуващите, които стачкуваха лятото. Присъстваха политически водачи, политическа телевизия, които искрено търсеха провокацията. На видео се вижда по какъв начин един от тази група неведнъж удря вратата, до момента в който счупва прозореца ", изясни той.

По думите му те са хвърляли вътре във фоайето на постройката, " където има всевъзможни материали, запалителни факли и бомбички и чак по-късно следва отпора на нашите хора ".

" Ние сме или законова страна, или жителите имат право да се самозащитават. Какво чакаха, да ги посрещнем с баница? И да им занесем тубата с бензин да възпламенят постройката? В същото време в тази постройка имаше 30 деца и техните родители, които бяха на подготовка по национални танци на втория етаж, един етаж над вандалите. Тези деца трябваше да стоят до 10 часа ", сподели още вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР