Имаше разглеждане на много кандидатури. Става дума за управлението на

...
Имаше разглеждане на много кандидатури. Става дума за управлението на
Коментари Харесай

Румен Христов: Хекимян е безпристрастен журналист, доказал го е във времето

Имаше разглеждане на доста кандидатури. Става дума за ръководството на столицата и повече от 1,5 млн. български жители. Търсихме непартийна кандидатура и различим човек, който е постигнал всичко самичък. Г-н Хекимян реализира всичко самичък, извънредно виновен, пореден и упорит е. Би бил прелестен кмет на София. Натрупа се отмалялост. Дори Фандъкова да работи добре, хората споделят: Нека да създадем промяна, да забележим дали другият няма да е по-добре. Нормално е да се употребяват цивилен фигури като фигурата на господин Хекимян. Това сподели за Bulgaria ON AIR водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

" Хекимян е неутрален публицист, потвърдил го е във времето. Не слугува на този или оня ", акцентира Христов.

" Ще има доста сериозна конкуренция, столицата е извънредно значима. Нямаме сделки, ще работим за продобиване и на другите огромни градове. Много ми се желае успеха да бъде на първи тур, само че доста мъчно ще се получи. Вили Лилков е доста уважавана персона в дясното пространство, той е сериозна кандидатура. Това, което би събрал като гласове, на балотаж ще пристигна при ГЕРБ-СДС. Не сме водили диалози, само че нямам подозрение, че на втория тур ще поддържа кандидатурата на господин Хекимян ", сподели още Христов.

Христов уточни, че локалното ръководство и централното ръководство са доста разнообразни, само че локалното е база на централното. То е по-близко до жителите. Ако има доста съществени промени, несъмнено ще има отражение на централното ръководство, предизвести водачът на Съюз на демократичните сили.

" Споровете не са дребни и са за оперативно ръководство на страната. Коалицията скърца в това отношение, само че се вършат взаимни отстъпки в името на България. Назначенията стават без координиране, което е неточност. Няма допитване и до сътрудниците от " Демократична България ", господства във всяко отношение " Продължаваме промяната ". При ротацията ще има спор по какъв метод ще стане разпределението на министерските постове. Имаме фрагменти, които са доста по-добре готови от тези, които в този момент са в Министерския съвет ", съобщи Христов.

По думите му министър председателят Николай Денков е в основата на търсене на механизъм за уеднаквяване на решенията за назначения.

" Движение за права и свободи е неизбежният сътрудник от позиция на огромните цели и най-много Конституцията. Без тях нямаме болшинство даже за така наречен къса писта. Не виждам нищо неприятно да работим с проевропейска партия като Движение за права и свободи ", изтъка Христов и добави, че не е обсъждана алтернатива за повреждане на сглобката след локалните избори. Той обаче чака възстановяване на ръководството.

Подписаният меморандум сред страната и земеделските производители е реализирал само ускорение на заплащанията, които по този начин или другояче земеделците са щели да получат, счита гостът. Потърсен е и разговор с Украйна по отношение на зърнените култури.

" В пазарна стопанска система няма да реализираме упования резултат със забрани. Когато влезе по-голямо количество слънчоглед, цената на олиото падна. България оказва помощ и ще оказва помощ на Украйна, тъй като това е самостоятелна страна, която е нападната от агресора Русия. България разполага с оръжие, което е с изтичащ период на валидност. Няма да се даде оръжие, което ще се възпламени при потребление. Армията ни има потребност от превъоръжаване, изоставаме от стандартизацията в НАТО ", разяснява още Христов.

Румен Христов дефинира като недобра работата на службите н за сигурност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР