Имаше откровена намеса на турската държава в изборите. В медиите

...
Имаше откровена намеса на турската държава в изборите. В медиите
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще оставим ли Турция да реши кой ще е български президент?

Имаше откровена интервенция на турската страна в изборите. В медиите има откровени апели към българските изселници да се гласоподава за избран претендент. Имаме всички аргументи да се тормозим, че и в този момент ще има сериозен проведен избор за Герджиков – претендент на ГЕРБ. Това сподели по бТВ Мая Манолова от „ Изправи се. Бг “.
Турската страна се пробва да се меси. Ще оставим ли Турция да реши избора на български държавен глава. Или ще излезем всички и ще подкрепим достойния Румен Радев?!

Предвид държанието на Движение за права и свободи към Румен Радев, е ясно за кого ще гласоподава Движението. При всички случаи няма да е за Радев. Движение за права и свободи е най-дисциплинираната партия, нямам аргументи да мисля, че ще дадат инструкции да се гласоподава за Радев. Те са подготвени да поддържат претендентът на Борисов.

Ние загубихме тези избори, само че нямаме желание да упрекваме Радев и служебното държавно управление. В неделя би трябвало да изберем достойния и честен президент. Този, който застана до нас на площадите. Очевидно е, че очакванията на българите, че ще има държавно управление на смяната, бяха ориентирани към „ Продължаваме промяната “. Нека да има държавно управление и промени. В неделя не се успокоявайте. Нищо не е предрешено. Нека в неделя да гласуваме, тъй като тимът на Герджиков се строява.

Притеснена съм от метода, по който се организираха изборите в южната ни съседка Турция. В секциите са дали своят вот повече хора, в сравнение с софтуерно това е допустимо. Повече от 600 няма по какъв начин да гласоподават, а там са дали своят вот 1000. Изпратихме сигнал до ЦИК, да се изпрати инструкции към СИК. Изборни бумаги не се внасят и изнасят от изборните секции. В Турция са внасяла и изнасяли заявления. Призовавам членовете на СИК и представителите на страната ни да наблюдават за това условие.

Аз работа не си диря, имам адвокатска адвокатска фирма. Няма по какъв начин да не се веселя, че Борисов за повторно загуби избори. И ние ще натискаме измененията да се случат. В неделя не би трябвало да оставим в президентството да влезе индивида на Борисов.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР