Имаше известни трима души в нейния злополучен брак… Но сега

...
Имаше известни трима души в нейния злополучен брак… Но сега
Коментари Харесай

Пол Бърел твърди, че `Призракът на принцеса Даяна ми изпрати смразяващо съобщение с една дума`

Имаше известни трима души в нейния злощастен брак… Но в този момент наподобява, че принцеса Даяна е тази, която се намесва в фамилното самодоволство от оттатък гроба.

Според нейния някогашен иконом, Пол Бърел, принцесата, която почина при злополука в парижкия тунел Pont de L'Alma през август 1997 година, постоянно участва в живота му със брачна половинка „ Куп “ – юрист по правосъдни разногласия, Греъм Купър, 64.

Тя посещава Пол в сънищата му от години и в този момент идва доказателство, твърди той, че нейният дух е чест клиент на подправеното имение на Тюдорите, той и той Coop share в Cheshire.

Разкритията идват, когато двойката отвори вратите на дома си за ловците на призраци от Celebrity Help! Къщата ми е населявана от духове в Discovery Plus. Бяха ги повикали, с цел да изследват призрачни талази от тютюнев пушек, сенчести фигури и неравности в нощта...

Това, което Пол, на 65, не очакваше, беше да чуе кикота на Даяна и обръщение единствено за него. Една тежка дума. „ Франция… “ Съобщението на Даяна беше записано на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР