Имаме сериозни опасения, че САЩ се готвят да се провалят

...
Имаме сериозни опасения, че САЩ се готвят да се провалят
Коментари Харесай

Русия: САЩ се опитват да провалят изборите ни

Имаме съществени опасения, че Съединени американски щати се готвят да се провалят нашите избори, е споделил съветският народен представител от Съвета на федерацията Андрей Климов пред Интерфакс.

Според думите на законодателя от горната камара на държавния парламент митингите в Москва против недопускане на претенденти на опозицията до вота за локални органи на властта в съветската столица са били дирижирани извън. "Безспорно става дума за интервенция от чужбина. Най-вече от Съединени американски щати. В бюджета на Вашингтон има особено разходно перо за финансиране на така наречен съпротива. Освен с парични потоци опозицията е подпомагана от мастити консултанти по високи технологии и връзки с обществеността. Всичко това има една цел – да се провалят нашите избори. Ето за какво аз предлагам посланиците на Съединени американски щати и Европейския съюз да бъдат привикани в Народното събрание. Аз желая да им задам доста въпроси и да ги погледна в очите ", е показал още Климов.

Гражданите на Русия ще отидат до урните на 8 септември. За тогава са частични избори за Държавната дума (долната камара на федералния законодателен орган), районни парламенти, както и ръководители на към 20 самостоятелни единици.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР